April April. . .

Jaha, va har hänt sen sist? Just ingenting faktiskt, har haft kvalitetstid med min käresta. Är fortfarande hängig, täppt i näsan och huvudvärk. Joo just ja,
har shoppat en hel del. En present åt Viktor (nej han fyller inte år, jag vill bara skämma bort honom ändå), fina prylar till lägenheten och nya shoes.
I love my new shoes, så söta! Vita med svagt grå turkosa blommor på.
Lyckades få Viktor att köpa likadana fast helvita.  Hur fräscht som helst till våren! Nu ska vi ut och promenera och glida omkring i våra nya Puma skor,
me like =)

Idag bär de hemåt Sandviken. Ska träffa psykologen 15.15. Viktor ska med så de känns inte lika tungt. Och den rakarn lyckades nästan, observera nästan, lura mej idag! Han påstod att de fanns en ny sms tjänst, skicka ett sms till 72400 så kan du tjuvlyssna på andras samtal. Yrvaken som jag va så gick jag på de, tills att vi la på luren, då kopplade jag att de måste vara ett aprilskämt. Vänta du bara, dagen är långt ifrån över :P Jag hinner hämnas.

Btw så är jag ju beroende av min mobil, på riktigt. Läste på aftonbladets hemsida att de finns en ny fobi för just de, nomophobia.
De är rätt skrämmande när man lär gå i terapi för en sån sorts fobi.
Nu ska jag ut och impregnera våra skor så vi kan  ha dom på oss idag.
Skulle ha haft ett par ljusa jeans till. Hm, får kika i Valbo imorgon =) 
Ha en bra dag.. Puss å pill!






image69image70

Kommentarer
Postat av: viktor.

skjusta skor! jag e ute å glider i dem nu

2008-04-02 @ 06:09:05

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0