En Ond Cirkel. . .

Sömnlös. Tänker. Grubblar. Orolig. Rädd. Rastlös. Panikångest.

Varför kan detta aldrig få ett slut?!
Jag är så fruktansvärt less på att vara så osäker på mej själv, less på att ständigt behöva kämpa mot panikångesten. Jag vill kunna sova om nätterna och när jag väl somnar vill jag inte drömma alla dessa mardrömmar!
Jag vill kunna ligga i min älskades famn och njuta av våra andetag,
känna kärleken spira och lita på hans ord. Att få vakna upp med dej hjärtat är så rogivande. Det får mej att orka uthärda dagarna. Jag längtar tills det är läggdags, få ligga i din famn och känna lugnet sprida sej i kroppen.
Få vakna av dina ömma kyssar i min panna.
Jag älskar dej för den du är. Glöm inte det.


Nää, ge mej en stor dos med självkänsla och ruska om min hjärna!
Jag vill glömma, sluta grubbla på sånt som har varit och leva i nuet, leva för framtiden, våga slappna av och vara tacksam för det jag har och skita i resten.
Varför så svårt?!





                                                                              





Kommentarer
Postat av: Marina

Är nästan lite läskigt o läsa de här inlägget, känner precis som du.. Tänk om man hade sig en självkänsla! Allt vore så mycket lättare.. Men det kommer väl med tiden..

2008-06-10 @ 13:47:14
URL: http://marinaisabell.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja livet vore ju så mycket lättare. Jag vill kunna njuta av livet, man lever ju bara en gång och tiden går så fort! Åren rinner ur våra händer...

2008-06-10 @ 14:22:06
Postat av: Carolina

Jag försöker varje dag att ge dig förmågan att se din vackra själ. Det är så synd att en sån vacker själ som din går osedd i dina ögon. Använd den vännen, ge den livet du stänger in. Tänk på alla dessa makalösa mirakel DU har uträttad och upplevt. Skulle du vara helt värdelös om han som du är kär i inte tycker det? varför skulle han vilja vara dig så nära om du inte fick hans hjärta att pumpa och hans hjärna att gå på högvarv? eller jag? skulle jag verkligen skrika och gråta ibland för att jag saknar en tid då ditt gråa lurviga överkast var en vardag? skulle jag försöka komma på sätt för oss att träffas om jag skulle tycka att du var helt meningslös? Du är så mycket mer än vad du ser. Fina vän, du har karisma, något väldigt få har. Ta vara på den och försök att inte kväva den med ditt självförnekande!

<3

2008-06-17 @ 19:18:17
Postat av: Anonym

Förstår inte, du är ju så himla vacker carro!! det har du alltid varit. det är synd att du inte inser det själv bara..

2008-06-19 @ 16:47:09
URL: http://angelicahedqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0