Direkt Fran Malaysia. . .

Dax for en uppdatering!
Natten i tradkojan urartade i kalabalik! Till en borjan va de mysigt att lyssna pa ljuden ifran djungeln, enda tills att de borjade komma ljud ifran soptunnan inne i kojan! Jag vart livradd och skickade Viktor pa spaning.
Han hann inte se mer an att nanting litet ilade forbi, antagligen en mus sa han. Da fick jag panik! Instangd i en liten koja, uppe i ett trad i djungeln.
Jag grat som en tok och snyftade att jag vela aka hem till Uppsala.
Efter en stund kunde Viktor konstatera att de varat "husdjur" va en liten odla. Kande mej da lite tryggare men de vart inte manga timmars somn for mej den natten! Nej, djungel livet ar nog ingenting for mej,
iaf inte nar de galler att bo.


Nu ar vi tillbaka inne i stan, Kuching. Egentligen skulle vi ha varit till orangutang resevatet idag men de vart sporegn, chansen att fa se aporna ar ratt liten da. Regnet upphorde ratt snabbt men da va de forsent att aka =(   
Vi satsar pa Bako imorgon istallet. Vi har en egen taxi chaffis, en jatte trevlig kille som ar duktig pa engelska. Dom flesta andra taxi chaffisarna kan knappt engelska.
Tidigare idag vela vi ta en taxi till en restaurang som heter Tom's, vi kom aldrig dit for ingen fattade vad vi menade trots att vi hade en karta och pekade pa.

Vi funderade ett tag pa att aka over till Filippinerna, Vietnam eller Langkawi. Efter lite efterforskningar sa har vi kommit fram till att inget av alternativen passar oss just nu sa vi tar ett sakert kort och drar till Bali pa tisdag.
De stallet kan vi iaf =)  Den har gangen ska vi forsoka ta oss ut till de omtalade Gili oarna.

Just nu ar de inte sa mycket turister har mer an japaner.
De ar sallsynt med "vitingar" som oss. Gissa om vi vart forvande och glada over att hora svenskar nar vi klev in pa internet cafe't ?!
Tyvarr glomde vi kabeln till kameran pa hotellet sa de blir inga nya bilder idag heller.
Nu ska vi aka roddbat over floden till "andra sidan" och kolla hur de ar dar. Forresten sa vantar jag fortfarande pa att Sara & Jenny ska skicka sina adresser ;)



Pa Bali for ganska precis ett ar sedan.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Meh...jag har juh SMSat...hmm...SMSar en gång till men jag skriver den här oxå för säkerhetsskull. =)
Jenny L Johansson
Box 800 40
972 22 Luleå

Massa kramar till er! =)

2008-05-04 @ 14:17:40
Postat av: Christian

Hallå där borta i Indokina.. låter som ni har det alldeles toppen, blandar lyx och flärd med ja.. träd.. Toppen att ni har hållt er hela och glada. Och du, Viktor, kom ihåga att man ska stå på fötterna när man ska surfa och inte huvudet. Hälsningar Christian & Karin

2008-05-05 @ 15:52:11
Postat av: Duuude!

Jag har skickat sms. Har du inte fått det än?

2008-05-05 @ 16:43:08
URL: http://sarahietala.blogg.se
Postat av: Anonym

Tjena Danny! =)
Hoppas ni har det bra där på andra sidan jorden!

2008-05-05 @ 20:25:06

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0