Allt är förberett och klart. Snart väntar blöjbyten och barnaskrik.

Nu har vi inhandlat våra första blöjpaket. Köpte två kartonger från Pampers så nu har vi lite drygt 200 blöjor, undrar hur många dagar dom kommer att räcka? Passade på att köpa våtservetter också, även dom från Pampers. Vilken djungel det är med blöjor och våtservetter! Antar att man helt enkelt får testa sig fram. Tar gärna emot tips och råd angående blöjor, våtservetter och dylikt!


Vagnen är hämtad, sängen är bäddad, skötbordet står klart och blöjor och annat viktigt är inhandlat. Nu är det bara bebisen som fattas och nu är det nära. Tanken får mig att små le och jag känner lycka men samtidigt blir jag livrädd! Vad har vi gett oss in på?!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!! Skönt att ha allt klart :)

Ett tips ja skulle ge dig e att köpa hem vanliga papperstvättlappar o bara blöta dom i ljummet vatten vid blöjbyte. Dom flesta bebisar har ju väldigt känslig hud så dom kan lätt bli röda i rumpan av våtservetter.

Inte för jag e emot våtservetter för dom är verkligen kanon, framförallt när man är iväg osv.. :)

Kram

2010-12-29 @ 21:02:15
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va spännande! Det kommer att gå bra det där, du verkar då så förberedd man kan va =)

2010-12-29 @ 21:12:48
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Vad skönt att ni känner er så redo! Vi kommer nog få köpa fler blöjor redan efter ett par dagar inser jag nu :) Men vill se storleken på henne inan vi bunkrar upp med flera, misstänker att hon kommer vara rätt stor!



När jag skrev om bljör på bloggen var det 50/50 mellan Libero och Pampers. Så jag tror på som du skriver - pröva sig fram vilka som passar ju ens eget barn bäst!



Kramar!

2010-12-29 @ 21:36:29
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Michael Cresté

Asså det räcker typ så :D Eller så kan du länka din facebook så publicerar den automatiskt alla nya inlägg du gör på din wall. Så kan du ju typ också uppmärksamma alla dina läsare på att du har en bloglovin som de kan adda :)

2010-12-29 @ 22:52:45
URL: http://michaelcreste.com
Postat av: Linda

precis som andra Linda skrev, använde jag också endast vatten och torra tvättlappar första tiden, de var va de rekomenderade på BB! Det blir en del blöjbyten första tiden, så super att ni laddat upp där hemma, man vet aldrig hur vädret blir :) Tycker även att Pampers är bäst första tiden, de är mjukare än vad Libero är! Åh vad avis jag är.. vill också föda barn :) haha

2010-12-30 @ 08:31:54
URL: http://metrobloggen.se/buslinda
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 34

Vad kul att ha fått hem blöjorna nu :) Pampers ska vara jättebra till nyfödda, de är lite mjukare än Libero.

2010-12-30 @ 10:56:53
URL: http://www.hejtina.blogg

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0