Vad göra med hyllorna?!

Jag kan ägna flera timmar till att flytta om saker å ting här hemma. Får jag inte till det eller om jag anser att det fattas någonting så kan jag bli så frustrerad att jag näst intill börjar gråta, eller så blir jag sur.

Just nu blir jag inte klok på fönstren och hyllorna i köket!
Hur mycket jag än försöker så får jag inte till det! Byter plats på allt, försöker få en bild framför mig när jag blundar på hur jag vill att det ska se ut... Hopplöst, nu har jag gett upp!

Förhoppningsvis så släpper det när övervåningen är klar. Jag tror det är för mycket prylar och för rörigt här hemma just nu för att jag ska känna att det blir bra.





Har ni några förslag på vad jag kan ställa på hyllorna?
Vill även måla/tapetsera om den blåa väggen men vet inte vad jag istället ska göra. Helst vill jag kakla hela väggen men det får vänta tills dess att vi har bytt ut fönstret.

När det va -25 grader kom jag faktiskt att tänka på hur glad jag är över att jag har tak över huvudet och en säng att sova i. Tänk på dom stackare som bor på gatan. Nej usch och fy, att jag inte får till helheten här hemma känns som ett värdsligt problem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0