Vielen Dank für die Schokolade, ist es gefährlich gut!

I den här tiden på dygnet är mina ben så svullna och trötta att jag helt enkelt måste lägga mig en stund och vila. Oftast hamnar jag i soffan med datorn men idag så ska jag byta ut datorn mot en bok som jag fick igår på föräldrarutbildningen. Boken heter 'Leva med barn'.



Jag har de senaste åren blivit mer och mer förtjust i choklad.
När jag va yngre gillade jag mest lakrits och karameller. Antar att jag har blivit en finsmakare, haha. Kolla vad som finns i min godis skål! En laddning med Kinder choklad i olika varianter, lovely! Chokladen har jag fått av Viktors tyska kollega. Guld värt, tusen tack!

Jag ska försöka att inte äta alltför mycket på en gång men det är svårt att hejda sig när man väl börjat äta. Efter en stund upptäcker jag oftast att jag ätit för mycket och mår illa... Tur att jag är löjligt förtjust i frukt också och inte bara choklad, då hade jag väl gått upp 40 kilo nu!

Måste bara inflika att Google Translate är toppen! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja Lundmyr har verkligen så mycket fint :)



Tack för tipsen! Att rulla varma flaskor på ryggen låter toppen :) Ska be sambon om det nästa gång jag har så ont. Idag har jag dock klarat mig ganska bra från värken, skönt :)



Ha en skön kväll, kram!

2010-12-09 @ 17:00:14
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Viktors tyska kollega

Hej :) varsågod , men inte allt på ett gång :-P trevlig helgen

2010-12-10 @ 21:52:22

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0