Dagens snackis måste ju vara vädret?!

Vilken härlig dag det varit på alla sätt och vis! Jag och Viggo tog en promenad ner till mini köpis för att hämta ut paketet från Lindex vars innehåll jag helt glömt bort. Det va massor med fint! Handlade dessutom lite mer, det är ju halva rea priset så jag kunde inte låta bli! Vi hann även träffa Esra på en fika, mysigt.


Viggo charmade Esra :)  Visst ser han stor ut på bilden?!

När vi sen kom hem så hade vi besök av Niklas. Vi slog fart på grillen och premiär grillade örtmarinerade kycklingfiléer. Underbart, jag älskar grillat! Synd att inte Mickis va med men vi får träffas allihopa någon dag framöver istället.

Imorgon är det dags för 3 månaders besöket på bvc. Dom flesta av er vet nog va det innebär. Jag vill helst inte följa med, det skär i mitt hjärta bara av tanken på vad som komma skall...


Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Ja, han såg stor ut på bilden, våra små pluttisar börjar bli stora bebisar :D iiih!! Idag ska även vi till BVC, uscha...



Sv: Vi ska nog börja ge smaskisar på Melkers 4mån dag som inträffar på en söndag. Men får se om vi kan hålla oss till dess! ;) Tycker inte Melker verkar nöjd på ersättningen han får nu, han blir hungrig så snabbt efterår, men han det är omöjligt att få i honom mkt åt gången, han verkar gilla att äta lite men ofta ;) Men försöker hålla 3tim mellan varje mål och ibland tar det 4tim, så det är ju bra... Blandar 5skopor ersättning just nu. Roligt det kommer bli sen att lägga om matschemat :) tex. gröt till frukost, matburk till lunch, ersättning till mellanmål, gröt runt middagstid, ersättning innan läggdags... Eller hur man nu vill/behöver lägga upp matschemat.. men blir roligare sen med lite variation :)



Fort det har gått, kan inte förstå att våra små kottar redan är 3månader!! Tycker dom nyss kom till världen...



Ha en underbar fredag och helg :) Kram

2011-04-15 @ 09:15:17
URL: http://emmashjartan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0