Jag lägger ner.

Det finns en sak som irriterar mig lite grann, en tanke som ständigt gnager i mitt bakhuvud. Tanken gör mig stressad och just därför måste jag göra mig fri från den. Och ja det är ju lättare sagt än gjort!

Mitt irritationsmoment handlar mestadels om mig själv (egentligen behöver det inte vara så men nu är det så, det är bara sån jag är) men även om andra i min omgivning. Jag känner en enorm press och stress över att släkt och vänner ska få träffa Viggo. Jag försöker fixa och trixa för att få tiden att gå ihop, jag ringer och smsar, vrider ut och in på mig själv stundtals.

Vissa förväntade jag mig mer av och andra, som jag inte alls hade förväntat mig någonting av, har överraskat med sitt engagemang. Visst är det konstigt hur det kan bli? Det är inte min mening att tvinga oss på folk, jag har helt enkelt trott att vissa släktingar och vänner vill träffa oss men nu börjar man ju fundera hur pass viktigt det egentligen är när det är jag som ständigt/oftast hör av mig och försöker se till att vi ses?

Vilken tur att vi har er andra, ni underbara stjärnor som verkligen vill träffa oss utan att vi behöver tjata, ni hör av er till oss. Att ni inte får chansen att träffa oss/Viggo oftare gör mig ledsen (och en aning stressad). Jag ska börja lägga all krut på att se till att få träffa er istället för att jaga folk som inte ens verkar bry sig. 

Hädanefter får folk komma och hälsa på oss eller bjuda hem oss till sig, jag tänker inte stressa upp mig för att andra är bekväma, ointresserade eller inte kan ta för sig här i livet. Punkt.

Kommentarer
Postat av: Anna

det gör du rätt i.. har kännt lika som dig.. men när jag sluta ringa så ser man vilka som är ens vänner eller släkt.. och jag mår mycker bättre nu när man bara umgås med bra perssoner..=) Lycka till och hoppas det är bra med er..

2011-04-27 @ 07:17:10
Postat av: Carolina - Olina

Jag vill träffa er (speciellt dig), jag har bara det svårt att åka överallt, mestadels har det varit pengar, och nu är det tid. Jag ber om ursäkt. Men till sommaren då jag får lön kanske jag kan komma till Uppis (fast det blir neris för mig haha morgonhumor) över en lördag kanske? Och du borde höra av dig om du är i Gävle någon helg så skulle jag kunna komma ner dit över dagen med. Som vi har sagt hundratals gånger under de senaste åren, men nu tycker jag att vi ska planera in något på riktigt, inte bara säga en ungefärlig tid, vi borde spika! Om du fortfarande vill smulan, jag förstår verkligen vad du menar i det här inlägget och jag håller med i att du måste försöka för din egen skull att lägga ner den här energin. Och jag känner att jag är lite bov i det här. Livet ska fan inte komma mellan två vänner, det ska levas av dem!

2011-04-27 @ 08:04:24
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Vet inte exakt hur läget är för dig, men känner igen mig lite... En av Joels systrar träffade Melker då han hade blivit (eller om han skulle bli?) 3mån :p Och inte att hon/dom kom för att hälsa på, utan vi stötte på varann av en slump :p Tycker det är lite konstigt!! Helst med tanke på att vi nästan bor grannar :p Men men, antar att dom hade fullt upp....

Postat av: Emma Viklund

Sv: Var så länge sen jag gick på stan med, så var verkligen roligt igår.. Dom har ju tagit in sååå mkt nytt :) Mycket sommarplagg! De turkosa tygshortsen jag köpte till Viggo på H&M kostar bara 39,50kr (bra att köpa i flera färger ju), tror dom även finns i små storlekar (eller ganska så säker på det), jag vet inte riktigt än vilken storlek jag ska köpa i sommarkläder till Melker? Vill ju att han ska ha att växa i och inte så han växer ur direkt... svårt det där :) Och solhattar måste jag testa, annars är det så svårt att veta storlek :p Och igår sov bara Melker så kunde inte testa då :)



KRAM

Postat av: Emma Viklund

Sv: Ja, det är så svårt att veta hur dom växer... Viggo växte snabbt fram till 74, sen använde han strl.74 i flera månader... Melker verkar växa lite saktare så svårt som sagt att veta... Han har strl.56 och 62, mesta kläderna är i strl.56, men köper jag nytt så blir det ju 62 då det oxå sitter bra i de flesta märkena :) den gula musse pigg t-shirt:en jag köpte igår, köpte jag i strl.68, så kommer nog köpa sommarkläder i den storleken så får man väl se sen senare i sommar vad det är som gäller då... Vad har Viggo för storlek nu?

Postat av: frida

Åh vad jag känner igen mej !!

Och jag gör nu som du oxå.. jag har slutat att höra av mej till folk som inte verkar speciellt intresserade så får folk höra av sej till oss ist.

Har gjort klart för dom flesta att jag inte alltid har tid att ringa/sms runt till massa folk då de är lättare för dom att ta kontakt med mej som inte har en liten att tänka på .. Vissa verkar ha fattat, andra inte..mhm ..

2011-04-29 @ 00:37:11
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0