Ordningen återställd.

Usch vilken jobbig morgon jag har haft, om man nu får säga så? Viggo vaknade vid 07.00 imorse och drack en flaska med välling. Oftast somnar han om en stund men ibland så vill han kliva upp och starta dagen. Imorse var han så trött men kunde inte somna om. Han grät och kliade sig i ögonen non stop. 08.20 somnade han om och sov i en timme till. Viggo är alltid svår att få att somna på dagarna. Varför inte bara sova när man är trött?


Idag ska jag och Viggo åka in till stan och uträtta några ärenden innan det är dags för första lektionen på säsongens babysim. Som vi har längtat hela sommaren!

Jag tycker att det är jätte skönt att semestern är slut och vardagen rullar på igen. I höst har vi två dagar i veckan inplanerat med skoj - babysim på onsdagar och öppna förskolan på torsdagar.

Nu ska jag packa skötväskan och leta reda på mina badkläder (som inte används flitigt). Till Viggo ska vi köpa nya badbyxor idag för dom han hade förra terminen är på tok för små! Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Lovisa

Åh tittade på kartan och ser att Nåsten ligger inom vårt sökområde! Du känner ingen markägare som vill stycka av en tomt till skötsam småbarnsfamilj? :p



Håller med om att det är skönt när vardagen kommer och aktiviteter drar igång igen! När man är hemma "jämt" så njuter man ju inte lika mycket av att bara vara utan det är skönt med t.ex. babysim eller öppna förskolan.

2011-08-17 @ 16:19:51
URL: http://lillalois.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0