Bvc besöket.

Besöket på bvc var hur bra som helst! Uppfattningen som jag fick via telefonen tidigare i somras, att nya sköterskan är klok och rar, stämmer utmärkt. Hon känns som en "extra mormor/farmor", så otroligt omtänksam och duktig med barn! Och hon gav mig så mycket bra tips och kloka råd och för första gången fick jag positiv feedback från bvc. Vilken skillnad om man jämför med våran tidigare sköterska! Jag är så glad att jag tog tag i problemet och bytte.



Nu är det snart dags att åka iväg till nästa aktivitet - babysim. Ungen sprattlade och jublade högt när jag talade om att vi ska åka och bada. Han fattar mer än vad jag tror!


Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

Skönt att du fått tag i en vettig sköterska, de finns ju där för att hjälpa en och inte tvärtom. Jag har haft tur med min norska sköterska och hoppas att jag får en bra här med. :)

2011-08-24 @ 20:32:26
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Tora & Viggo

Overallen beställde jag från smilebutiken.se

700kr är väl helt okej för en rejäl vinteroverall med tanke på vad de andra jag tittat på kostat. Det ska ju vara en rejäl jäkel också och tradera har jag inte hunnit vara så aktiv på som jag borde ha varit ;)

Vilket kap med er overall, perfekt ju!

2011-08-24 @ 22:11:07
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Helena

vilka fina bilder du tar

2011-08-25 @ 08:40:03
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0