Är det rimligt?

Tandjäkeln sitter kvar. Det är tydligen inte tanden som är boven i dramat, eller jo till viss del men i huvudsak så är det en bihåleinflamation som ställer till det. En käke sprängfylld med var och ett obehagligt, nästan olidligt, tryck i skallen. Jag har dessutom jätte ont i magen tack vare penicillinet. Och apropå penicillin - jag har blivit ordinerad att äta 6x800 mg Kåvepenin i 10 dagar. 6 tabletter om dagen låter mycket tycker jag. Är det någon som vet om det är rimligt?

Jag är så rastlös men har heller ingen ork till att hitta på någonting. Har ingen bilbarnstol heller så jag blir väldigt begränsad. Jag längtar hem!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag tar alltid penicillin med verum fil och de hjälper.

2011-12-30 @ 11:50:43
Postat av: Sandra

Jag tycker att du ska kontakta någon läkare och dubbelkolla det med tanke på din mage.och att du fått en sjukt stor dos.

2011-12-30 @ 12:36:21
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Usch det där låter inge vidare :/ Jag tycker också du ska rådfråga med läkaren en extra gång för att kolla så allt verkligen är som det ska..



Sv: Ja det är jätteskönt att han har ett par skor nu :) Slipper jag bära honom så fort han inte sitter i vagnen eller bilen ;)

2011-12-31 @ 12:35:50
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0