280 dagar är numera 9!

En graviditet varar i ungefär 280 dagar.
280 dagar, det låter så otroligt mycket! Jag kommer så väl ihåg de första månaderna av graviditeten - jag mådde pyton och jag tyckte att veckorna gick i snigelfart. Hur skulle jag orka ta mig igenom alla dessa veckor?

Huxflux så va nedräkningen tvåsiffrig, mindre än 100 dagar kvar. Innan jag ens hann blinka va nedräkningen nere på 50 dagar. Och från och med dom dagarna har det gått i rasande fart, jag hinner inte med! Jag har inte känt mig stressad inför förlossningen, vi har förberett allt i god tid så dagarna får gärna ticka på i raskt tempo. Men ju närmare vi kommer dessto mer nervös blir jag inför förlossningen! Vissa dagar är jag cool lugn och känner mig redo, andra dagar livrädd och frågar mig själv 'va fan har du gett dig in på, din idiot?!'.

Lite väl sent påtänkt, nu är det bara att bita ihop. Idag tar vi nedräkningen till nästa nivå, ensiffrigt - 9 dagar kvar till BF! Är det inte läskigt att tiden går så fort?!

Kommentarer
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

gud vad spännande! :D hoppas allting går bra :)

Just nu har jag en Dagens blogg-tävling på min blogg där vem som helst kan anmäla sig. Gör det du med och ta chansen att bli länkad inför mina 2000-3000 besökare! :)

2011-01-13 @ 12:01:59
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Mickan

Hittade hit via Elin och tänkte säga hej! Så spännande. Det är inte långt kvar nu. :) Hoppas allt går bra!

Kramar

2011-01-13 @ 12:38:32
URL: http://angel-like.com
Postat av: ♥ Elin - gravid v.40 ♥

Tiden har gått galet fort!! Det var ett tag där i somras när det var 40 grader varmt minst och med ett jäkla illamående som jag ville ge upp, det skulle aldrig bli januari och kallt - och nu är vi här, med 6 dagar kvar till BF! HJÄLP! Haha! :) Och jag känner som du, vissa dagar helcool andra mer nervösa inför vad som komma skall, det går ju inte att backa ur nu! :D

2011-01-13 @ 13:09:25
URL: http://bebis2011.bloggplatsen.se
Postat av: Mia BF- Mars 2011

Du säger att de sista 50 dagarna går i en rasand efart och jag är typ där nu!! Tycker hela graviditeten gått i en rasande fart nu när man tänker tillbaka. När nu för ER!! Spännande.. håller tummarna!

2011-01-13 @ 13:39:32
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Jossie - Gravid i v. 34

Haha, det kommer nog gå jättebra ska du se! :) Tiden går fort, och den lär ju gå ännu fortare sen när man har barn.. Hur känns allt med kroppen nu?

2011-01-13 @ 13:46:34
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Emina

Hej tjejen! Har följt din blogg ett tag nu och tycker den är super :) Mycket spännande! Vi har själv en liten Wilma på 7 veckor. Så jag har förlossningen i ett så färskt minne. Vilken otrolig upplevelse alltså,man fattar inte att man klarar av nå dylikt. Men absolut det bästa som kan hända en. Håller alla mina tummar inför din förlossning. PEPP PEPP! Kram på dig.

2011-01-13 @ 13:47:42
URL: http://eminaborovac.blogg.se/
Postat av: Jossie - Gravid i v. 34

Jag fotar med stativ och självutlösare - tycker det är himla smidigt! ;) Men du kanske inte har det? Sambon funkar ju också, men min tröttnar så fort när jag får mina idéer haha så det är lättare att "leka" lite själv :) Men han får ställa upp framför kameran snart också, för jag vill ha på oss båda tillsammans med gravid-magen. Är ju fint att ha som minne sen :)



Låter som att någonting är på G, jobbigt att det aldrig händer något mer då... :/ Hoppas det sätter igång snart. Kan tänka mig att man blir lite smått tokig av att bara gå och vänta...



Ja, nu är det uppehåll med studierna vilket känns skönt ;) Kram!

2011-01-13 @ 14:00:41
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Jossie - Gravid i v. 34

Hehe okej ;)



Vi har endel saker kvar - men jag känner mig inte ett dugg stressad över det. Har ju många veckor kvar till BF. Vet däremot att den lille kan titta ut när som helst egentligen, så får väl börja fixa med lite saker snart :P T.ex. måste vi köpa madrass till vagga (som vi även måste hämta hem) och till spjälsängen, tvätta upp alla Litens kläder, sängkläder, handdukar, filtar osv, ska måla spjälsängen.. Ja, vi har endel att fixa med ;) Ni lär vara helt klara antar jag ;)

2011-01-13 @ 14:10:13
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Emina

Ja nu förstår man verkligen meningen med livet och att man ska vara rädd om varandra och varje dag som man får :)



Förstår det men snart så är eran lilla guldklimp ute. Håll ut! Själv fick jag vänta 5 dagar över beräknad dag och jag var helt inställd då på att de inte kommer komma någon bebis :) Men hon kom. Har du tänkt på om du ska ha nå lustgas eller epidural? Ryggmärgsbedövningen var det bästa jag kunde ta kan jag säga!

2011-01-13 @ 14:13:08
URL: http://eminaborovac.blogg.se/
Postat av: Mickan

Tack så mycket! :) Roligt.

Kramar

2011-01-13 @ 14:52:36
URL: http://angel-like.com
Postat av: Jolene Lee

hej, har oxå adhd, får tabletter emot det fick reda på det då jag fick mitt andra barn

2011-01-14 @ 12:33:49
URL: http://jolenesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0