Nu är i alla fall mamman mycket gladare!

Nu är mamman mycket gladare och har även lyckats laddat batterierna en aning inför natten. Räknar med ännu en 'besvärlig' natt men skulle ju såklart bli överlycklig om det inte blir så.

Som jag nämnde tidigare så har vi haft besök av Tomas och Sara. Viggo fick jätte fina kläder i present, Sara har visst samma smak som mig. Att få träffa andra vuxna människor och vara social i några timmar gjorde susen för mitt mående - nu känner jag mig mer levande och 'normal' och inte bara som en förvirrad och känslig mjölk ko.

Vill också tacka er som lämnat tips och stöttande ord angående förra inlägget. Även om jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ha det lite besvärligt med bebisen och med mina egna känslor så är det ändå skönt att få höra att jag inte är ensam och att det kommer att bli bättre.

Lillen sover sött i sin säng men vaknar nog närsom helst och då är det mat dags. Jag har nyss skickat iväg sambon till apoteket för att inhandla Semper alternativt Minifom droppar. Vi får se va han kommer hem med. Ska även fråga om kolikmassage vid nästa BVC besök och hoppas att det kan lindra.

Håll tummarna för oss, att vi får en relativt lugn natt. Solong!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Novalie hade kolik dom första 2 veckorna, det var ju sommar då så vi var ute och gick med henne 3 på nätterna. Så jag vet hur det är. Vi körde med både Semper och Minifom, det funkade bra efter ett tag..

2011-01-25 @ 23:47:17
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/
Postat av: Therese- Gravid v.35

Hoppas att han har sovit inatt er kille! Eller att den har varit bättre i alla fall..



Kram!

2011-01-26 @ 12:09:45
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0