Hold your horses!

I fredags när vi var på BVC så fick Viggo så mycket beröm för att han är så pass stadig och stark. Viggo visade att han föredrar att sitta eller stå, att ligga är dötrist! Behöver jag ens nämna att gåstolen är poppis här hemma?

Jag ställde Viggo med båda fötterna på golvet, höll i hans händer och han börjar sakta men säkert knata framåt. BVC sköterskan tappade nästan hakan och sa att han är väldigt tidig, han sätter tydligen ner fötterna rätt redan nu när han "går" . Fortsätter han i den här takten så har jag en kille som går tidigt.

Jisses, nyss var han ju ett litet knyte som inte ens kunde lyfta huvudet och nu är han stora killen som börjar intressera sig för att gå! Hold your horses!


Kommentarer
Postat av: Elin - mamma till My

Stora killen ju! :-D

2011-06-13 @ 16:33:32
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Hehe Edvin går också om man håller han i händerna :) Längtar tills han kan gå i gåstolen, men än är han lite liten. När började Viggo gå i gåstol?

2011-06-13 @ 16:41:21
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Duktig kille :D Min Viggo var med tidig med att stå så där i soffan :D Melker där emot har inte sån styrka och balans ännu :)

2011-06-13 @ 20:40:22
URL: http://emmashjartan.wordpress.com
Postat av: frida

Duktig kille !! :)



Noel är likadan, de e bara stå och sitta som gäller här hemma nu. Han brukar oxå stå å hänga då där mot soffkanten å håller man han i händerna så håller han upp sej själv, så stå kan han e ju bara balansen som saknas haha ;)

2011-06-14 @ 20:11:59
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0