Rulla, rulla, rulla...

Killen som för bara några dagar sedan hatade att ligga på mage ligger mestadels på mage numera. I onsdags började han att vända sig från rygg till mage utan problem och sen dess gör han det hela tiden, så snart han hamnar på golvet.

De första dagarna vart han arg ganska omgående när han upptäckte att han rullat till magläge men ju mer han har legat på golvet, desto roligare tycker han att det är! Nu kan han ligga långa stunder på mage utan att bli arg.

Nästa projekt är att vända från mage till rygg och att ta sig framåt. Sakta men säkert går även den utvecklingen framåt.


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh vad söt han är! :)



Ha en bra dag!

2011-06-27 @ 12:00:32
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: frida

Tycker den va gör fin!!:)

Ja hoppas Noel ska kunna ha sin i höst oxå, tog st 74, men skulle inte förvåna mej ifall knubbisen kommer kunna ha den redan i slutet av sommaren eller kanske till och med tidigare:P

2011-06-27 @ 12:00:39
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: frida

Jo de va rätt skoj att komma tillbaka å jobba lite faktiskt:) Men ja de känns ju i huvud å kropp nu ikväll att man inte är van vid de hehe! men de blir väl bättre om en vecka när man kommit in lite i de igen.. Jag jobbar på ericsson :)



Okok, ja de känns ju faktiskt så, de står ju i st 68 att de ska vara från 4-6 månader men Noel växer nog snart ur den storleken oxå haha!

Får hoppas han stannar lite längre på st 74, de e dyrt att uppgradera sej i ny storlek hela tiden ;)



2011-06-27 @ 18:18:22
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0