Viggo har skaffat ett garage.

Numera är det full fart här hemma när Viggo sitter i sin gåstol! Han går omkring och utforskar varenda liten vrå, sliter ner kläderna på tvättställningen. När jag städade häromdagen fick jag mig ett gott skratt! Jag ställde upp köksstolarna på bordet för att kunna dammsuga och torka golvet ordentligt. Vem kommer farandes då och parkerar under bordet?





Tydligen målade jag inte undersidan på köksbordet men va fasen, det syns ju bara om man är liten som Viggo eller om man som vuxen kryper på alla fyra...


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Edvin verkar gilla ersättningen iaf, han har inte reagerat alls på det så det är ju skönt att han gillar det! Känns bättre nu när det smält in lite hos mig, och det kommer väl bli lite lättare med tiden också när man är van vid att koka vatten och nappflaskor hela tiden ;) Ja, vi har köpt en sådan där gammal gåstol, om du vet vilken typ jag menar? Som man hade när man själv var liten ;) Blir kanske att köpa en ny också, vi får se :) Tror han kan gå i den om kanske 1,5 månad eller något, men det märker vi :)



Vad gullig han är i sitt "garage" :D Man får ju inte vara dum, hehe. Och undersidan på bord brukar inte jag heller måla :P Kram!

2011-06-14 @ 19:38:29
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Oj så han knallar runt snutten :D



Det vore jätte trevligt att ses ju. Vi ska snart dra ihop en till träff och då hoppas jag att du och Viggo kan komma! Håll utkik efter mer info!



Kram!

2011-06-14 @ 21:31:48
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Linda

hihi, söt han är :) De brukar tycka det är så kul när man håller på o städar o donar också, just med gåstolen är det perfekt, får då kan de åka efter o titta :)

2011-06-15 @ 12:06:08
URL: http://buslinda.blogspot.com
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Han är så söt lilla Viggo! Rund och go!!!

2011-06-15 @ 16:21:36
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0