Främling.

Go´ kväll!

Zappade nyss på tv:n och hamnade mitt i Eurovision (deltävling eller nåt?). Det var Sveriges bidrag som visades så lägligt och jisses va dåligt bidrag vi har i tävlingen, anser jag! Det lät ju falskt och bedrövligt, jag skämdes! Egentligen är jag inte ett dugg intresserad av varken Melodifestivalen eller Eurovision men jag kände bara för att påpeka hur kasst jag tycker att det va! Eller vad tycker ni?

Idag har Viggo och jag haft ett spännande och lite nervöst möte med en person som för Viggo är helt främmande och delvis för mig också faktiskt. Mer än så säger jag inte. Visst är det kontsigt hur det kan bli - man har så mycket att säga, så många frågor att ställa men ändå får man knappt ur sig ett pip? I efterhand ångrar man sig och funderar varför man inte sa si eller så, eller varför man sa just det. Nåja nog om det.

Mitt lilla V somnade utan problem i sin spjälsäng för en timme sedan. Vi har börjat vänja Viggo med att sova i egen säng och det funkar toppen bra, jobbigast är det för mig för jag vill så gärna ha honom bredvid mig. Jag ska strax lägga mig också faktiskt för jag är gööör trött! Hoppas lite grann att Viggo ska vakna och vilja ligga bredvid mig istället för spjälsängen, hihi. Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

kan hålla med dig.. Är besviken på vad Sverige skickade till Eurovision faktiskt... men ändå så kommer jag väl sitta där och heja och hoppas på att det går bra. Om han nu går vidare i delfinalen?? :)

2011-05-12 @ 22:48:36
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

jag tycker inte att det var falskt, men ljudtekniken var det något fel på helt klart :p

roligt att vi gick vidare till final :)

2011-05-13 @ 07:50:25
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Jag håller med dig! Vårt bidrag är inte mycket att ha. Jag kollade inte ens igår men jag fick höra att han knep en finalplats. Något bra måste han ha gjort även om vi inte ser det? ;) Haha!



Ha en fin fredag. kram från oss!

2011-05-13 @ 09:43:07
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: frida

Noel sover oxå i sin egen säng nu, men säger som du, ibland kan ja bara ligga å hoppas på att han ska vakna å vilja komma över till min säng.. dock brukar de inte bli förrän på morgonen hehe!

2011-05-13 @ 23:18:26
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0