Jag har fått ett återfall...

Min nyttiga period är numera över. Känner ett starkt godis sug till och från. Jag har ätit lite godis de senaste dagarna och det har slinkit ner några droppar cola men det är absolut inga stora mängder. Att jag stoppar i mig lite onyttigt lite då och då är ingenting som stör mig men efter att ha varit "nyttig" i några veckor och nu trillat dit igen på sötsaker gör att jag känner mig som en nykter alkoholist som får ett återfall. Vilken jämförelse...

Och som grädde på moset så är Viktor påväg hem med pizza. Är egentligen inte sugen på det men är så jäkla hungrig (har slarvat med maten idag, oops!) och orkar faktiskt inte laga mat så här sent.

Pizza koma på G!


Lill V sover sött och snällt i sin säng. Min finaste skatt! ♥

Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Ja, jag har märkt på andra bloggar att du kommenterat och verkat fått svar från dom. Då har jag tänkt att "hur har alla fått ditt lösenord utom jag?", haha.

Undrar vad som varit galet! Jättemärkligt. Men nu så :)

2011-05-25 @ 08:09:35
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Emma

Det ser ut som en resesäng, eller? Vill gärna se lite bilder hemifrån er :)

2011-05-25 @ 09:45:52
Postat av: C

Försöker också bli nyttigare, men godismissbruk kan nästan jämföras med alkoholmissbruk! Utom att godis inte gör det svårt att ta hand om jobb, familj etc förstås.men men ska nog inte förringa godisberoende!

2011-05-26 @ 15:36:37
URL: http://powerpuffran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0