Min första morsdag.

Det är så härligt att äntligen vara mamma, att äntligen få fira morsdag!

Jag tycker väl egentligen att många "högtider" är köpmännens dag, så som tex alla hjärtans dag, mors dag, fars dag osv. Man bör ju visa sin kärlek och uppskattning 365 dagar om året. Men visst är det ju trevligt att ha en "egen dag" då man får lite extra uppvaktning för det (förhoppningsvis) bra jobb man gör med/för sina barn! Och att det är min allra första mors dag gör det hela lite mer speciellt.

Det handlar inte om att jag vill ha en massa prylar i present, tvärtom. En handplockad bukett blommor betyder minst lika mycket! Eller en teckning från Viggo när han blivit lite större, eller varför inte ett smycke i pärlor eller något så enkelt som pasta, made by Viggo. För mig är det viktigare med engagemang och omtanke än döda ting.

Idag har vi varit hemma hos Viggos farmor. Där bjöds det på smarrig mat och efterrätt. För att visa våran tacksamhet gav vi henne en stor bukett med syrener som jag plockade hemma på gården. Underbar!



P.S Såg ni förresten det fina inlägget som Viktor publicerade här i min blogg? ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra - Gravid i vecka 38

Sv: Ja det ska bli skönt att få allt handlat och färdigt så man slipper oroa sig för att bebis ska hinna komma innan man är helt redo :)

Vi har köpt en Emmaljunga Citycross med en citykorg.



Jag har faktiskt kikat och funderar på just dom lamporna, dom känns smidiga att ha då man inte vill tända upp hela sovrummet för att natt-amma t ex :)

2011-05-30 @ 00:13:51
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Carolina - Olina

Tro mig, du kommer nog få gott om teckningar och hemmapyssel i framtiden :) DU borde göra något kreativt med allt Viggos framtida alster! Typ tylla en hel vägg med teckningar, jag menar verkligen nästan tapetsera med dem, och/eller sätta ihop "årsmappar" för att organisera vilka teckningar som gjordes när och även ta "de bästa" och sätta ihop som en samlingsmapp som du sen kan ge Viggo när han fyller 18/20 :) åååh det finns så mycket roligt man kan göra med barnteckningar, jag önskar att jag hade gjort något sånt med Linus alla alster

2011-05-30 @ 07:46:10
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Grattis på första morsdagen i efterskott gumman :)

Kram!

2011-05-30 @ 09:04:43
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0