Gröt premiär!








Idag har Viggo haft sin gröt premiär och det vart en succé! Han liksom högg efter skeden och hade nog gärna ätit det dubbla men nej, en matsked fick han fick han den här gången.

Kladdigt vart det så när gröten va slut åkte Viggo bums ner i badbaljan! Vilken tid på dygnet ger/gav ni era småttingar gröt?


Kommentarer
Postat av: Sandra - Gravid i vecka 36

Sv: Jag kan tänka mig det. Jag hade inte gått en meter utan gummistövlar iallafall, jag är verkligen livrädd för ormar. Ryser bara jag tänker på det! Som tur är har jag aldrig sett någon här där jag bor, så än så länge behövs inga gummistövlar peppar peppar



Ja det känns skönt, det börjar bli tungt och VARMT nu. Blir helt slut av minsta lilla ansträngning och då man egentligen bör önska sol och värme så blir jag glad över att det regnar och blåser svalt ^^ Men nu är det inte länge kvar, och jag ser fram emot förlossningen. Jag är lite nervös när man inte vet när och hur det kommer att sätta igång, men inför själva förlossningen känner jag mig bara supertaggad :) Min skrutt får mer än gärna komma en vecka innan bf också, det hade varit snällt!

2011-05-19 @ 23:54:35
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Maja

vi bröjade att ge Maja gröt på kvällen för att hon skulle stå sig lite bättre och sova lite längre i sträck. det funkade bra! nu är hon sju månader och äter gröt till frukost och cirka 1,5 timme innan sovdags :D

2011-05-20 @ 15:22:39
URL: http://smileysara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0