Ändrade planer.

Det blev ingen tur till öppnis för oss idag tråkigt nog. Viggo sov bara en halv timme på förmiddagen och när klockan började närma sig ett så var han så trött! Nu sover han i alla fall men han verkar sova oroligt. När jag ligger bredvid honom går det bra men så fort jag kliver ur sängen börjar han att vrida sig och gny.

Jag tycker förresten att han verkar lite slö idag. Han känns varm och nyser ganska mycket. Förkylning på g? Han dregglar kopiösa mängder och man får inte röra hans mun, han verkar öm där. Men jag orkar inte spekulera i om det är tänder på gång, det har jag gjort i nästan fem månader och inga tänder har tittat fram. Det behöver ju inte vara varken förkylning eller tänder - han kan ju ha en dålig dag helt enkelt.


Innan han somnade så fick han titta på sitt favorit program, "I drömmarnas trädgård". Han kan i vanliga fall titta på det i en halvtimme utan problem men idag var det en hel del gnäll och gnussande i ögonen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad söt du är :) Ja men vissa dagar känner man sig verkligen glåmig och då brukar det hjälpa lite om man fixar till håret och tar på sig lite smink, tycker jag ;)

Jag har gjort ett inlägg om smink tidigare faktiskt,här är länken till det inlägget som jag skrev när jag var gravid :)http://www.ensidaomallt.se/Emilie/2011/06/16/makeup/Nu har jag hittat lite andra produkter som jag börjat använda så jag kanske skulle knåpa ihop ett nytt inlägg någon dag!!

Söt han är Viggo!!! Ha en fin dag, trots regn och rusk (det är det här i Linköping i alla fall)! Kram

2011-10-06 @ 15:59:02
Postat av: Emilie

Det var ju jag som skrev det tidigare inlägget, glömde bara fylla i :P

2011-10-06 @ 15:59:43
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: Fia

Men lilla plutten då.Låter lite som att det skulle vara bissingar på G.Tjejernas kommer sakta men säkert.Nova har 4 framme och jag tror det är 4 G varav 3 är kindtänder.

Men det kan ju vara en förkylning också eller en dålig dag =)

2011-10-06 @ 16:29:31
URL: http://www.sofsan.se/
Postat av: Siri

Jag tror att det är fler än vad man själv tror, som har det lite svårt att bli gravida... För oss tog det 4 år och två besök på infertilitetskliniken innan spontangravid förra april!

Jag såg ju bara folk som blev gravida på första försöket och var så så nära att bli en bitterf***a som hatade allt och alla. Usch. Man lär sig något av allt man upplever och jag tackar gudarna för min lilla pojke varje dag!

stor kram till dig!

2011-10-06 @ 21:58:38
URL: http://www.sirchen.blogspot.com/
Postat av: Siri

förresten - sova hela natten... jag är så sjukt avundsjuk:) Säg till Viggo att göra ett videoinlägg så han kan lära Lorens hur man gör!

2011-10-06 @ 22:00:06
URL: http://www.sirchen.blogspot.com/
Postat av: i min lilla lilla värld

Man kan inte alltid planera med di små. Det är liksom de som bestämmer hahaha

2011-10-06 @ 22:43:11
URL: http://saratilling.se
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Lilla sötisen då!!! Hoppas att morgondagen blir bättre!!



Kram på Er fina Ni!

2011-10-06 @ 22:57:36
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Sv: Ja, väntan till ett barn är verkligen jobbig, när man väl bestämt sig så vill amn ju ha ett barn NU direkt liksom... Så tyckte så synd om de där föräldrarna igår på "Drömmen om ett barn", som hade försökt i hela 9 år, sjukt lång tid :(



Så eran kille skulle med heta Vincent först, just d ja haha... Vad lustigt :D Finns många fina namn på V och W... Vilgot, Vincent, Viggo, Ville, William osv osv :D



Hoppas ni får en underbar fredag!

KRAM

2011-10-07 @ 09:53:04
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Hahah, MEN så söt :D

2011-10-07 @ 14:10:43
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0