Bättre sent än aldrig.

Tisdagen lider mot sitt slut. Även jag är rätt slut. Det har varit en stillsam hemmadag men oj vad det tar på krafterna att jaga och hålla reda på en liten grabb som ska vara precis överallt!

Nu tar han sig utan problem dit han vill, och fort går det! Reser sig upp mot allt, käkar kattmat, tuggar på toaborsten, drar och sliter i sladdar... Jag är inte van. Hur ska det bli när han börjar gå och sen springa?! När Viggo inte busar runt i hela huset så drar han mig i byxbenet och gnäller, nöjer sig inte förens jag tar upp honom i famnen. Hushållet har jag lagt åt sidan idag och det märks, det ser ut som att en bomb slagit ner här hemma!

Och förresten, nu har jag lagt upp Viggos 9 månaders kort. Bättre sent än aldrig! Det inlägget kan ni se här. Nej mina vänner, nu ska jag se till att röja undan bombnedslaget innan det är dags att sova. Solong!


Viggo studerade regnet tidigare idag.

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Man lär ju hinna vänja sig vid deras stökeri och härj, annars funkar det nog inte haha xD Man får verkligen släppa kontrollbehovet om ett fint och städat hem nuförtiden, eller iaf för min del. Jag tycker det är ganska jobbigt, men det blir allt lättare.. Och nej, jag förstår verkligen inte toahängs-grejen :P

2011-10-18 @ 21:23:33
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Mickan

det är lite komiskt att Jack som 7v har en ca längd och vikt som viggo när han var 3 månader ;). jag funderar fortf vart jacks längd kommer i från?

2011-10-18 @ 23:59:54
URL: http://http://sirioleo.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Söt-Viggo! :-)



Sv: Tack! Jag köpte den förra hösten men jag har sett att en i min skola har haft en likadan denna höst så den kanske finns kvar att köpa på H&M, L.O.G.G :-)

Kram!

2011-10-19 @ 07:39:04
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0