Fågel besök.

Imorse fick jag och Viggo besök av en livs levande liten fågel. Hur den har kommit in har jag ingen aning om! Läskigt! Efter många om och men så lyckades jag i alla fall få ut den lilla pippin. Vilken cirkus det var... Nu har jag dammsugit och torkat golven tre gånger, vill inte ha några fågel baciller med tanke på att Viggo kryper på golvet och stoppar minsta lilla dammkorn i munnen. Det doftar nu ljuvligt här hemma, citronsåpa, och våra svarta golv är blanka och fina ( tack vare lilla pippin).


Kommentarer
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Åh, vi har också haft en fågel inne på besök en gång. En liten söt fågel som tog sig in via balkongen :) Leeloo skrämde dock iväg den :/ Eller det kanske var tur så att jag slapp jaga ut den!



Kram!

2011-10-19 @ 12:16:43
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Kan tänka mig att det doftar gott nu :) Ibland är det bra att såna saker händer så man blir tvungen att städa ;)

2011-10-19 @ 13:14:58
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad knasigt att en liten fågel tagit sig in! Citronsåpa lät dock precis som något jag skulle gilla doften av. Måste köpas hem och provas snarast! :D

2011-10-19 @ 15:31:41
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Elin-Albins mamma

Jag tänkte åka på eftermiddagen imorgon. Tycker fortfarande babygruppen är mysig att åka på:) men förstår att Viggo kanske uppskattar den för lite äldre nu. Han är ju mera rörlig nu:) Skulle vara kul att ses nått, om vi nu inte ses imorgon:)

2011-10-19 @ 16:32:32
URL: http://doncellita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0