Leaving home.

Här hemma är det full rulle alla redan! Jag tvättar och packar, Viktor åkte nyss iväg för att slänga papper och glas insamlingen. Våran plan är att om några timmar vara på rull påväg "hem" till Storvik. Vi stannar över helgen så uppdateringen här i bloggen blir nog sparsam några dagar framöver.

I eftermiddag ska vi åka till badhuset i Sandviken. Viggo ska få leka och plaska med Mamma Mu. Hoppas att han uppskattar att bada på badhuset mer än vad han gillade babysimmet. Jag skrev ett inlägg om det förut - Viggo älskar att bada men verkade inte gilla att babysimma den här terminen. Jag tror att det var för uppstyrt och stelt för hans smak. Men idag ska han alltså få plaska fritt och jag hoppas på en hit! :)

Ha en trevlig helg! Solong!


Och vad är väl ett inlägg utan bilder? Tråkigt!
Min solros vägrar slå ut, jag har väntat hela sommaren. Den har vuxit sig hög men någon utslagen blomma verkar jag inte få...

Kommentarer
Postat av: Emilie

Ja dom är så fina! En grå hade jag velat ha, men den var slut.. och den vita är ju lika fin iofs :)

Skönt att du har en bra bvc sköterska.. Jag funderar på att byta, men "problemet" är att hon har bott nästan granne med mamma & pappa och känner oss lite granna så det blir så fel.. skitpinsamt och träffa henne sen! Men egentligen, det är ju för Rasmus & min skull.. vi får se hur vi gör!

Ha en härlig helg nu :) Kram

2011-10-14 @ 13:07:24
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0