Söndag kväll.

Idag har jag haft en ganska deppig dag känslomässigt. Det har inträffat en väldigt tråkig händelse som påvekat mig enormt. Men jag tror att allting sker av en anledning och jag försöker påminna mig själv om det just nu. Det känns lite lättare då.

Trots det känslomässiga så har vi haft en bra dag - vi har varit på Barnens hus och Ikea, shoppat lite smått och gott. Eventuellt så ska vi köpa nya möbler till övervåningen nästa vecka så nu gäller det bara att bestämma oss för vad vi vill ha. Det finns ju såklart mycket fint men övervåningen är tyvärr svårmöblerad så det gäller att tänka till.

Nu är jag helt slut i kropp och knopp! Viggos nattning var inte den enklaste ikväll och den tog mina sista krafter. Dags att förflytta rumpan från datorstolen till soffan, förhoppningsvis står det en godis skål på bordet och väntar på mig. Ha en fortsatt trevlig kväll!



Drömmer mig tillbaka till sommaren och minns alla mysiga stunder...

Kommentarer
Postat av: Linda

Japp försäkringen :) Det är nytt avtal nu o då ingår skenan.. om inte den som du har skulle fungera så säg till hos tandläkaren. Min skulle ha kostat 1500 igentligen.. Kramis

2011-10-09 @ 21:46:49
URL: http://buslinda.blogspot.com
Postat av: Emma Viklund

Vilken mysig och vacker bild :)



(imorgon kan du bli länkad i ett inlägg i min blogg om du vill)

2011-10-09 @ 21:47:27
URL: http://emmashjartan.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0