Virrpanna.

Ibland blir jag så trött på mig själv och min virrighet! När vi kom till sjukhuset i förmiddags visade det sig att vi har tid imorgon. Jag har blandat ihop dagarna och fick alltså för mig att det var idag vi skulle till barnspecialisterna. Tröttsamt!

Istället för ett läkarbesök så tog vi en runda på stan för att fördriva tiden fram tills dess att jag skulle till tandläkaren. Ja det besöket var i alla fall rätt med tid och datum, tack och lov. Besöket hos tandläkaren var varken smärtsamt eller dyrt - jag har gjutit av mina tänder, ska skaffa en riktig bettskena istället för skräpet jag beställde på nätet. Ja just det, skräp är vad det är enligt mig! Noll passform och otroligt obekvämt. Det kanske passar andra men inte mig. Och tack Linda för att du tipsade mig om att tandvårdsförsäkringen även gäller bettskenan!


När vi sen kom hem så vart det massor med bus och lek. Viggo var på ett strålande humör och skrattade åt allt! Vi tog en paus från lekandet och hade istället fruktstund - mycket uppskattat av den lille busen.

Kommentarer
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Ha ha.. i bland har man spagettihjärna! :)

2011-10-11 @ 19:13:26
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh vad bra! Man sover lite knakit första nätterna, men ge den en chans sen.. Blev arg o spottade ur den många grr, men då ammade jag fortfarande på nätterna så var mkt vaken ändå.. Jag tycker den fungerar :)

2011-10-12 @ 08:16:50
URL: http://buslinda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0