Utan Viggo.

Idag skippar vi öppna förskolan. Istället så åker vi till Storvik. För mig blir det bara en snabbvisit, jag åker hem till Uppsala igen på eftermiddagen... utan Viggo.

Viggo ska sova hos sin mormor två nätter. Det är första gången på 7½ månad som vi "lämnar bort" Viggo. Ååå mitt mamma hjärta gör redan så ont och vi har inte ens åkt iväg! Men jag vet att han kommer att få det jätte bra med sin mormor, moster och morbror. Det finns ingen annan jag litar på så mycket som min mamma när det gäller att ta bra hand om Viggo.

Jag och Viktor ska inte ha någon romantisk kvalitéts tid om ni tror det. Nej vi ska röja och rensa i källaren. Väldigt romantiskt va?! Hur som helst, källar äcklet måste städas och vi kan inte göra ett ordentligt ryck om vi inte har barnvakt. Så imorgon är det bara till att kavla upp ärmarna och slita på. Måtte dessa timmar utan Viggo gå snabbt!


Min fina lillgrabb!
Jag saknar dig redan. Men på lördag ses vi igen och då blir det kramkalas! ♥


Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Men så söta bilder på sötnosen :) Förstår om du är nojjig över att lämna bort honom, vi har typ aldrig barnvakt.. Men FAKTISKT funderar jag på att ha barnvakt nu nånting så man kan ta ett ryck med renoveringen, man hinner liksom inte mycket annars :/

2011-09-01 @ 11:47:28
URL: http://emmashjartan.wordpress.com
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Förstår dig till fullo ang. barnvakt. Samma här med att jag mest litar på min mamma då de har bäst kontakt trots det längre avståndet.. Vart bor Viktors föräldrar? Hoppas ni får det fint i källaren nu. Förresten så ska Oskars pappa passa Edvin i ca 4-5 timmar på lördag och det känns riktigt jobbigt och läskigt faktiskt. Han har ju inte passat honom tidigare.. Det kommer garanterat gå bra och jag tvivlar inte på han kan ta hand om Edvin, men det känns jobbigt ändå..

2011-09-01 @ 12:17:33
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vad nyttigt för både er och Viggo! hoppas ni iallafall får lite kvalitetstid tillsammans nere i källaren ;)



KRaaaaaaaaam på er!

2011-09-01 @ 13:13:12
URL: http://fysisk.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till My

Det kommer gå kanon tror jag :D Visst saknar man dom små liven, men timmarna kommer nog gå fort när ni ändå är så pass sysselsatta.



Vi hade barnvakt när My var 5 månader, i över ett dygn, gick kanon :)

2011-09-01 @ 15:25:41
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Okej ja samma här med Oskars mamma.. Och precis som du skriver kan man ju inte tvinga någon att vara engagerad i sina barnbarn, men jag undrar hur man inte kan vara intresserad..? Hm, jaja. Hoppas allt går bra iaf! Kram

2011-09-01 @ 20:14:16
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!



Tack för kommentarerna på sistone, har bara varit urusel på svara...



Känner igen mig i det där med källarprojekt. Vi har någon slags hatkärlek (min sambo hyser nog mest hat faktiskt) till vår källare. Antalet förråd som vi hyr av föreningen bara ökar i antal och vi sorterar, flyttar om, tar upp och tar ner mest hela tiden :p



Lycka till!

Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Vad underbart det blir sen när han kommer hem igen :D

2011-09-02 @ 09:06:54
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Tora & Viggo

åh vilka goa bilder på Viggo!

2011-09-02 @ 09:34:21
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0