En vecka kvar till RUL.

Idag är det ju förresten en vecka kvar tills vi ska på rutin ultraljudet. Längtar så mycket! ♥ Undrar om den lilla krabaten vill visa upp sig för oss nyfikna föräldrar? Lillasyster eller lillebror?

Viggo låg som en boll på RUL och vägrade visa sig. Tre veckor senare gjorde vi ett nytt ultraljud och då såg man klart och tydligt att det var en pojke. Även denna graviditet ska vi ta reda på könet (om det går) och även göra ett 4d ultraljud liksom med Viggo. Det börjar bli dags att boka tid.

Jag är så förbannat nyfiken av mig och skulle aldrig klara av att vänta 9 månader innan jag får veta vad det är som ligger i min mage! Visst skulle det vara häftigt att bli överraskad men jag kan helt enkelt inte hålla mig. Kontrollfreak som man är så vill jag planera i god tid innan - förbereda med rummet och kläder men framför allt namnet. Jag måste få vänja mig, suga på karamellen så att säga.

Och apropå namn, vi är redan ganska säkra på namn, både pojk och flicknamn. Den som lyckas gissa rätt får 1000 spänn! Jag tror ingen kommer att lyckas. Vi tar gärna emot namnförslag också. Även om vi redan nu är ganska säkra så kan det ju faktiskt hända att vi stöter på något namn som faller oss i smaken, som vi tidigare inte tänkt på. Jag är ju dock kräsen och har mina krav när det gäller namn - det ska klinga bra med resten av familjens namn men framför allt med Viggo.

Caroline, Viktor, Viggo och ?




Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

Så mysigt!

Här var det en rejäl kamp om namn onnan vi kom fram till Viggo så om det blir en till blir det väldigt svårt, speciellt om det blir en till kille! haha!



Håller helt med om att det är skönt att ha ett namn klart tidigt, då vänjer man sig vid det och kan kalla lill*n i magen för sitt namn. Supermys!

Blev du osäker på att det var en Viggo som kom ut när han var nyfödd? Jag tvivlade ett bra tag innan jag lugnade mig och "vande mig". :)



kramar!

2012-03-09 @ 21:14:42
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Ååh så spännande! Grattis än en gång :):) Kram

2012-03-09 @ 22:03:04
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: frida

Haha ja va likadan me Noel, kunde inte vänta å va tvungen å veta.. blev sket sur när ja inte fick reda på de på RUL å tok längtade till vårat 3D ul hehe:p Även om ja va 99% säker på pojke så vill jag vara helt 100% :P

Å kommer va likadan om de blir fler barn, vill veta innan!!:P

Å säger som du, namnet ville vi oxå ha klart.. ville ju kalla magen för något :P

Vad tror du att de är i magen ? :)

2012-03-09 @ 23:28:39
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: frida

Tack fina du! :)

Ja den e såå gosig.. han fick en grön i födelsedags present, så va bara tvungen å köpa en blå när dom hade extra erbjudande på dom för ett tag sen:) Såg att dom hade de nu igen, iaf här i borås då hans kompis köpte ju sin idag, så nu tar dom 99 kr för dom ist för 199 :)



Okok.. ja har me en känsla av att ja bara kommer få pojkar hehe.. men man vet ju aldrig !:P Hoppas ni kan få se er en titt nästa vecka :D

Aaa de jag kan känna mej ännu mer stressad över ibland e om vi verkligen valde rätt namn haha, den tanken kan jag få än idag ibland :p

Men ne de e nog en liten Noel vi har ;)



2012-03-10 @ 00:07:12
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Elin

Ååå vad roligt!! Hoppas det visar sig vara en liten tjej men jag tror nog mest på en kille jag;) Du och jag kommer bli pojk-morsor har jag en känsla av:)



Vi var några mammor från ÖF, Linda (elliots), Josefin (Neo), Malin (Bernhard), Therese (Tim), annsofi (Nellie), Ann-Maria (Frida), Moa (Herta) och Agneta (Nova). Det var jätte trevligt! Du borde följa med nästa gång:)

2012-03-10 @ 09:11:12
URL: http://doncellita.blogg.se/
Postat av: C

Vera om det blir en tjej. Eller kanske Vilda. Viggo och Vilda låter väl bra. Vilde om det blir kille? Valdemar? Elis?

2012-03-10 @ 18:50:33
Postat av: Tina - Minnas mamma

Åh så underbart! Grattis! :D



Och min favorit var förresten Euphoria som vann, tjoho!! :D

2012-03-10 @ 22:08:57
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Åh så spännande med RUL! Jag tror ni kommer få en liten flicka! :) Kanske en Freja, Viola, Maja eller Wilma. Eller en Sigge, Noah, Melker eller Love. Vad spännande att du tror att ingen kommer lyckas pricka rätt namn, nu blir jag ju jättenyfiken på vilka ni tänkt ut ;) Namn är ju så svårt. Finns många fina men inte många jag kan tänka mig till mitt egna barn. Vi kollade ju inte upp vilket kön som låg i min mage innan, men vi hade "bestämt" preliminära namn som jag hoppades skulle passa. Och när vi såg att det var en liten pojk kändes namnet Edvin helt perfekt. Så även idag! :) Mina favoritnamn som jag skulle kunna tänka mig till framtida barn är Elise & Elliot! Passar himla bra till Edvin också vilket bara är ett plus ;) Och så gillar jag ju Edgar väldigt mycket!

2012-03-14 @ 11:36:54
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0