Är det så?


Kan man vara olycklig mitt i ett lyckorus?


Dance to the heartbeat.


Dagen idag började med att jag fick väcka Viggo klockan halv tio. Inte förens klockan var närmare tio vaknade han till liv. Efter att ha ätit frukost och tagit en dusch fick Viggo följa med mig till barnmorskan. Där fick han hjälpa till att mäta mitt blodtryck och tittade nyfiket på när barnmorskan mätta min mage. När han hörde hjärtljudet (som idag låg på 155) började han att dansa. Åå mitt hjärta gjorde dubbelslag av lycka och både jag och barnmorskan fick oss ett gott skratt!

Efter det besöket tog vi en promenad. Viggo plockade "blommor" och smågrus, samlade pinnar och upptäckte även att myrorna är festliga typer. Han älskar verkligen att få vara ute och spatsera omkring som han själv vill. Dessvärre kom det en störtskur mitt under promenad så istället begav vi oss till Ica där Viggo fyndade en barnbok om grävmaskiner. Han fick även välja frukt - valet stod mellan vattenmelon och jordgubbar, de sistnämnda fick utan tvekan följa med hem och han har redan mumsat i sig nästan en halvliter gubbar!

Min fina unge.






Dagis/dagmamma.

Vi har blivit erbjuden en plats hos en dagmamma. Toppen hade jag sagt för några månader sen, jag har länge önskat en plats hos en dagmamma istället för dagis. Men vi har faktiskt valt att tacka nej till platsen. Anledningarna är flera - bland annat så kommer inskolningen att börja på min födelsedag 13/8 och det är försent anser vi (det blir i samma veva som lillasyster är beräknad) och dessutom bor dagmamman lite dumt till.
Istället har vi bestämt oss för att Viggo ska få gå på ett vanligt dagis. Det finns ett dagis bara några minuters promenadavstånd hemifrån oss som vi hört mycket bra om men dessvärre är det minst ett års väntan innan vi får en plats där. Våran plan var att ha Viggo hemma året ut och i samband med 2 års dagen skulle han inskolas men våra planer sprack...

Känner mig splittrad och en aning stressad i den här frågan. För min del får Viggo gärna vara hemma, det är för hans egen skulle som vi tänkt ha honom på dagis 2 dagar i veckan á 4 timmar. Nu sägs det ju att barnen inte har något behov av att gå på dagis före 3 års ålder men jag vet inte riktigt om jag håller med. Såklart att jag inte vill ha mina barn på dagis fem dagar i veckan från tidig morgon till sen eftermiddag men jag tror att det är nyttigt för barnen att träffa andra barn och vuxna. Jag känner att jag kan inte ge Viggo all uppmärksamhet han behöver och hur ska det då bli till hösten när lillasyster kommer?

Just nu tar vi en dag i taget. Viggo kommer att vara hemma med mig och vi får göra det bästa av situationen. Det kommer alldeles säkert att gå jätte bra, vi kommer på våra rutiner och knep som får det att fungera. När jag tänker efter så känner jag en enorm tacksamhet över att ha chansen att vara hemma med mina barn så som jag faktiskt kan. Klart att jag ska njuta av den här tiden! Snart är barnen stora och klarar sig själv.

Jag lyckades genom mitt skrivande vända tankarna till det bättre. Jag kom till insikt med vilka fina möjligheter jag har och att jag ska ta till vara på dem. Skulle det mot att förmodan inte fungera så får vi lösa det då. Fram tills dess njuter vi av att det faktiskt fungerar!


Spexar i solhatt.




Viggo skrattar åt mig när jag har solhatten på mig. Jag klandrar honom inte! Att rycka av mig hatten blev en underhållande lek för lilleman, han skrattade så att han nästan storknade.

Idag har jag en deppig dag men försöker liva upp den med bus och spex. Lilleman lyckas tanka på mitt energi förråd, i alla fall en gnutta. Dessvärre har inte heller han någon vidare bra dag - han är kinkig, klängig, gnällig och har ont i munnen pga tandsprickning.

Önskar att den här dagen kan ta slut och att vi imorgon får vakna upp till en bättre dag.

Instagram.

Jaha, då var det kört för min del - jag har blivit fast i Instragram träsket! Det var som jag misstänkte någonting som passar mig bättre än en blogg. Mycket smidigare! Jag kommer att ha bloggen kvar såklart, här blir det mer text än på Instagram.
Är ni nyfikna på mig och mitt "instagrammande" så sök på cPrim. Använder ni också Instagram? Förresten, hur många bilder om dagen är det okej att lägga ut på Instagram? Så många man vill såklart men man vill ju inte klassas som överdrivet dryg, haha. Jag skulle kunna lägga ut hur många bilder som helst men försöker sansa mig!


Ni som redan hittat mig på Instagram känner nog igen de senaste bilderna i bloggen ;)


Morsdag.

Grattis till alla mammor på morsdag!
Själv så blev jag uppvaktad imorse med ett fint kort och en present. Presenten är nu invigd och kommer förhoppningsvis användas flitigt under sommaren.


Tack mina fina V:n för presenten!

Lilla familjen har haft en stillsam och trevlig eftermiddag tillsammans. Vi har ätit gott och tagit en skön promenad. Viggo har plaskat i en minipool som vi ställt på uteplatsen, mycket uppskattat!

Just nu är mina två V:n hos svärmor för lite morsdags firande. Själv så ska jag hänga tvätt, torka golven och slutligen ta en dusch. Skönt med lite egentid!


Husvisning.

I förmiddags hade vi visning av huset. Det kom en hel del folk och nu hoppas vi att det kommer minst lika många på morgondagens visning.

Jag var förbi huset en sväng i förmiddags och piffade till det med färska kryddor, frukter och snittblommor. Fräscht!

Igår kväll klippte jag gräset och tanken slog mig att det är bland de sista gångerna jag får klippa gräset vid huset. Det känns lite sorgligt, jag gillar att klippa gräs och gillar huset och dess trädgård sommartid. Igår kväll var det en kanon kväll - soligt och varmt, syrénen doftar otroligt ljuvligt. Det är med blandade känslor vi säljer huset.

4d ultraljud.

Idag har vi sett lillasyster med 4d ultraljud ♥

Lillbusan låg som ett v med båda fötterna och båda händer för ansiktet. Vi trilskades länge för att få henne att räta ut sig men misslyckades tyvärr. Men några glimtar av hennes ansikte fick vi i alla fall.


Jag tycker mig se likheter mellan storebror och storasyster (igår kväll när Viggo sov såg man klart och tydligt likheter mellan honom och lillasyster på just bilden ovan). Till exempel munnen och kinderna. Klicka här om ni vill se Viggos 4d bilder.

Gräs.

Imorse tog Viggo sovmorgon, liksom igår, och vaknade när klockan var närmare halv tio. När han tittade ut blev han sprallig av lycka och ville rusa ut på direkten vilket han också fick göra. Viggo älskar verkligen att vara ute! Att gräva är absolut roligast men han nöjer sig också med att bara strosa omkring, titta på allt som händer, leka med sina leksaker och bara njuta.

Sent igår kväll fick vi äntligen gräs på baksidan! Just nu vattnas gräsmattan men senare i eftermiddag ska vi springa barfota i gräset. Fram tills dess har vi en del ärenden att uträtta. Bland annat åka till banken och jag ska göra ett läkarbesök. Till att börja med ska vi göra lunch - torsk, potatis och kryddpepparsås, mums!. Ha en bra dag!









Bränd.

Nu är det sommar, nu är det sol, nu börjar ja´ bli tjock om magen!
Har inget svalt och somrigt att sätta på mig, panik! Att vara gravid är inte riktigt min grej, jag känner mig så otroligt ful och är inte alls bekväm med min kropp.

Vilken kanon dag vi har haft idag! Inte bara tack vare solen, pappan i familjen kom nämligen hem tidigare än vanligt och vi har haft en rolig eftermiddag tillsammans hela familjen.

Note to self - köp solkräm! Jag har lyckats bränna mig idag...






Lekparkshäng.

Hej på er!
Här har det varit dött ett tag kan vi ju konstatera. Vi är i alla fall hemma i Sverige igen efter en tripp till Kina. Jag har tänkt att skriva mer om det och även visa lite bilder i ett separat inlägg men det får bli någon annan dag.


Vi har fullt upp med huset och allt som rör den kommande försäljningen. Dessutom är både jag och Viktor väldigt trötta och får knappt orken att räcka till. Bloggen hamnar alltså inte i fokus även fast jag har mycket jag vill blogga om. Instagram passar mig bättre just nu så jag ska försöka komma igång med det istället.


Nu ska jag göra en fruktsallad och sen sätta mig i solen en stund. Lilleman sover gott i vagnen, placerad i den svala sköna skuggan. Vi har varit i en närliggande lekpark och busat tidigare idag och lilleman blev helt slut efteråt!








4 år.




4 år som förlovade idag (och 3 månader kvar till lillasysters bf)  ♥


Framme i Kina.

Slänger in ett snabbt inlägg med uppdatering om att vi är framme i Beijing. Internet åtkomsten är begränsad så räkna inte med flitigt uppdaterande.

Nu ska vi bege oss ut och göra Kina osäkert. Tjing tjong!

Hus till salu.






Här har ni anledningen till att vi haft det "lite stressigt" de senaste veckorna. Klicka här för att se hela annonsen.

Eftersom att vi inte längre bor i huset är det sparsamt möblerat och vi har fått plocka ihop möbler och dylikt så gott det går. Jag är inte nöjd med resultatet, det känns inte enhetligt. Men det får helt klart duga inför kommande visningar.

Iphone tips?

Ja igår kom dagen då även jag skaffade Iphone. Eller ja, jag har haft den i kartong och plomberad i över två veckor men igår bestämde jag mig alltså för att börja använda den. Jag är än så länge skeptisk men det ska nog bli bra, vi ska nog komma överens min fåne och jag.

Är det någon som har tips på bra appar till Iphone? Jag vet att det tillexempel ska finnas en (säkert flera) app där man kan göra collage av bilder. Någon som vet någon bra sådan? Och så undrar jag varför jag får Instagram på finska när jag kopplar det till Facebook?! Likaså var det när jag skulle länka från Hemnet, då blev det på finska...

Dags att sluta svamla och istället krama om lilleman. Jag ska strax åka hem till Uppsala igen så jag ska strax ta farväl av min fina lilleman. Usch, vilken klump i magen jag har och tårarna bränner bakom ögonlocken.



Jag och finaste Viggo. Mamma älskar dig! ♥

Viggo 16 månader.








Fem år tillsammans.


Idag är det min och Viktors fem års dag. För fem år sedan, på Bali, blev vi ett par. Vi åkte dit som kompisar men det slutade med att vi förälskade oss i varandra.

På bilden ovan står vi på stranden i Kuta Beach, har precis blivit ett par och är sådär härligt nyförälskade.

Jag älskar dig Viktor och hoppas på att få många fina år tillsammans med dig ♥

2 år sedan och 16 månader.

De senaste dagarna har varit minst sagt hektiska. Både jag och Viktor måste ju vara odödliga! Nu har det lugnat ner sig en aning, det värsta är över. Imorgon flyger vi till Kina och det ska bli så skönt med ett break från vardagen. Det känns tungt att lämna lilleman hemma men jag vet å andra sidan att han kommer att ha det bra.

Idag är det förresten inte bara en vanlig tisdag, Viggo blir 16 månader idag och det är 2 år sedan jag fick veta att jag var gravid. Även en tredje sak finns att fira men det får ni läsa om senare idag.

Nu är det dags för mig att lasta in all packning i bilen och sen köra 15 mil uppåt i landet. Förmodligen stannar jag en natt hemma hos mamma och åker hem till Uppsala imorgon förmiddagen igen. Har några ärenden att fixa innan planet lyfter imorgon eftermiddag. Ha en bra dag allesammans!





Donut.

Äntligen har mitt hår blivit så pass långt att jag kan använda mig av en såkallad "donut". Häromdagen var mitt hår hopplöst, liksom de flesta dagar (eller är det jag som är hopplös när det gäller att fixa håret kanske? mest troligt!), och då satte jag upp håret med hjälp av donuten. Resultatet vart väl inte skit bra men det fick duga!

På med solbrillorna för att dölja ett slitet face och sen är man redo att fånga dagen liksom!




Imorgon är det äntligen dags att besöka frissan, välbehövligt!

Lösenord skyddat.




Underbara liljor som jag fick av underbara Viktor i torsdags. Vad har jag gjort för att förtjäna dig? ♥

Jag känner att jag behöver skriva av mig och då menar jag verkligen skriva av mig. Har beslutat mig för att göra det, när jag känner för det, men att det då kommer att bli lösenord skyddade inlägg. Det känns bäst så för tillfället.

Så om det är någon som vill läsa dessa inlägg så får ni lämna en kommentar i det här inlägget med fullständigt namn och mailadress. Anser jag att det är okej att personen i fråga får tillgång till mina privata inlägg så mailar jag er de uppgifter ni behöver för att få tillgång till inläggen.


Lullaby.


Jag har aldrig riktigt gillat Nickelback men den här låten är ju bara för bra! Den går på repeat här hemma hela dagarna. Den ger en skön känsla.


Åå nej!


Som att jag inte har fullt upp redan?! Suck...
Klåfingrig lilleman + bloggande mamma = trubbel.

Ingen rubrik.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Känner mig ur funktion, bortkopplad och obrukbar. Fan vilken jobbig period jag hamnat i! Jag vet att det snart vänder, vi har mycket roligt att se fram emot kommande veckor (månader och år också givetvis). Men just nu är det en aning för mycket som pågår och min kropp och knopp orkar inte riktigt hänga med.

Lilleman sover för tillfället och jag sitter med anteckningsblocket och pennan i högsta hugg. Försöker att strukturera, planera och vara smart. Ja det går väl si sådär. Senare i eftermiddag ska jag nämligen ut på en shoppingrunda och det är mycket som ska inhandlas, därav mitt försök till en shoppinglista för att förhoppningsvis slippa flänga runt i onödan.



Och såhär kan man se ut när man är gravid i vecka 26, har ofixat hår, no make up och zero ork. Västen sitter på för att jag för stunden är fryssen. I nästan sekund är jag het som en kamin och då menar jag inte het som snygg och läcker utan het som svettig och äcklig.

Avanti muggar.




Slänger in ett litet tips på barnvänliga muggar. Muggarna heter Avanti och kan beställas genom Tupperware. Minus för priset (4 stycken för 249 kronor) men plus för storleken, de är greppvänliga och har täta lock med hål för sugrör.

Vi har kvalitéts testat dem några dagar nu och de får väl godkänt! De klarar av att bli kastade i golvet, locket sitter kvar. Perfekt till sommaren, inga äckliga småkryp i muggen. Väl värt 249 kronor.

Jag har även beställt en till variant av sugrörsmugg, dock inte från Tupperware. Hämtade ut den igår kväll så under dagen ska den få genomgå Viggos tester.

Vecka 26?

Idag har jag varit hos barnmorskan för en rutinkontroll. Jag har gått upp ganska precis 10 kilo sedan inskrivningen. Känner lite panik över det och hoppas att det ska stanna av nu, det är ju trots allt "några" veckor kvar.

SF måttet ligger på 22 cm och hjärtljudet var 154. När jag väntade Viggo låg jag mellan medel och övre kurvan på SF måttet i denna vecka och med lillasyster ligger jag nästan precis på nedre kurvan. Jag var alltså större med Viggo men jag vill minnas att det var tvärtom? Jag ska göra en tillväxtkontroll i vecka 31 för säkerhets skull men jag känner mig inte orolig inför det.

Förresten så ska jag erkänna någonting pinsamt. Jag har aktiverat If´s gravidapp på Facebook sen några veckor tillbaka. Var påväg att ta bort den för den räknade fel, trodde jag ja! Idag dubbelkollade jag med barnmorskan vilken vecka jag är i (var helt säker på att jag igår gick in i vecka 25) men det visade sig att If´s uträknare stämmer och jag har haft fel! Jag har två andra appar på mobilen som båda säger att jag igår klev in i vecka 25.

Men så är inte fallet, såklart att jag lyssnar till det barnmorskan säger. En vecka framåt alltså, idag kliver jag in i vecka 26!

Bild och text lånad från Babycenter.
Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram.

Snuttis.



Kommer ni ihåg att jag tidigare har efterlyst en till snuttis? Eftersom att Viggos älsklings snuttis är en gåva från en tidning så har det inte varit så enkelt att få tag på en ny. Men skam den som ger sig, nu har vi en till, vilken lättnad! Nu ska vi försöka få den nya att bli mer som den gamla trogna snuttisen - lite "smutsig" och med rätt doft.

Hemma dag.

Idag stannar vi hemma, i radhuset. Det som ska göras i huset är sånt som inte funkar så bra att utföra med en livlig och nyfiken liten grabb i hasorna. Men det är nog bra att vi stannar hemma idag så jag får lite gjort här hemma också. Är mitt upp i städning just nu och har en hyfsat stor hög med nytvättat som ska tas reda på. Dessutom är det nog roligt för Viggo att få vara hemma bland sina saker i alla fall en dag den här veckan.

Känslomässigt är det drygt idag. Känner mig hel deppig rakt igenom och tampas med dåligt samvete och ångest över allt och ingenting. Känner till exempel att jag kanske inte förtjänar Viggo? Känner oro över att jag kanske inte ger honom allt det han behöver. Känner han sig trygg med mig? Leker jag tillräckligt mycket med honom och är lekarna rätt anpassade för honom? Lär han sig någonting från mig, påverkar jag hans utveckling till det bättre? Tittar han för mycket på tv och är vi utomhus för sällan? Begränsar eller hämmar jag hans utveckling? Får jag honom att "må dåligt" på något vis? Är det fel av oss föräldrar att åka till Kina utan honom?

Ja alla dessa tankar... Någon som känner igen sig?



Mina finaste två V:n, jag älskar er så mycket!

Lite dåligt samvete.

Fullt ös hela dagen, från tidiga morgon fram tills nu. Först nu sitter jag ned, om man bortser från när jag ätit mat. Ögonlocken är tunga och likaså mina ben. Jag har värk i varje milimeter av min kropp och skulle verkligen behöva massage! Inne i magen är det full fart på lillasyster som lever loppan. Busis!

Vi har förresten min lillebror på besök, han kom igår. Snäll som han är hjälper han oss med huset. Guld värt! Viggo är jätte glad över att morbror är på besök och önskar nog att morbror ska strunta i att jobba och istället leka med honom hela dagarna.


Viggo har varit så duktig hela dagen. Jag har hållt på med så mycket annat och han har gillat läget och roat sig själv. På bilden ovan försöker han få in nyckeln i nyckelhålet. Han satt länge och försökte, tyckte att det var jätte skoj! Han är så tekniskt intresserad och utforskar det allra mesta. Hans framtida yrke är nog felsökare, precis som sin far.

Känner mig som en ur usel morsa dagar som dessa men tyvärr lär det bli så här ibland (ännu en gång svär jag över att inte ha familjen nära). Egentligen går det nog ingen nöd på Viggo, han trivs bra i huset och blir såklart inte helt bortglömd. Men visst får jag lite dåligt samvete ändå... Resten av veckan kommer att bli likadan och nästa vecka åker vi till Kina. Jag kan lova att jag ska skämma bort ungen med tid och kärlek när jag kommer hem! Och förmodligen en massa fina presenter också men det är inte det viktigaste.

Pimp my donkey. Åsnan får verkligen agera ...

imag0330-1 (MMS)

Pimp my donkey. Åsnan får verkligen agera "pack åsna". Ungen sover sött i vagnen, mamman shoppar loss. Oh happy day!


Nyfiken grabb.

Dagen kunde nog inte ha börjat bättre för Viggo. När vi vaknade imorse så rullade det in både grävare och andra stora fordon utanför köksfönstret. Vägen utanför ska äntligen asfalteras. Jag fick förresten en mildare utskällning av en grävmaskinist häromdagen. Jag säger traktor om alla större fordon, det spelar ingen roll om det är en grävare eller lastbil. Det här är tydligen inte okej enligt grävmaskinisten - det är stor skillnad på en grävare och traktor. Ja jo det vet ju jag också men det blir bara så att jag säger "traktor". Ska försöka bättra mig...

Viggo satt länge och tittade ut genom fönstret, nyfiken och väldigt nöjd. Jag kunde i lugn och ro duka fram en riktig brak brukost - nygräddade baguetter och havregrynsgröt samt ett fruktfat. Åt förstås för mycket men nu står jag mig nog fram till lunch i alla fall.

Jag och Viggo kommer att flänga omkring väldigt mycket i veckan. Vi har nämligen fullt upp med huset och vi har fått äran att inhandla massvis med saker. Idag ska vi till bland annat Ikea. Har ni förresten sett deras nya PS kollektion? Jag har såklart spanat in den och hittade några go´bitar. En av dem följer nog med hem idag, om den finns kvar vill säga.



Oseriösa jäklar.

En sak som irriterar mig enormt mycket är oseriösa köpare, det är så jäkla ledsamt. Jag har lagt ut en del prylar på annons, bland annat Viggos spjälsäng, liggdelen till Baby Jogger vagnen, skinnjackor i nyskick, ett par oanvända Converse osv.

Jag är en seriös säljare som lägger ner på tok för mycket tid på hela proceduren. Anonnserna är välformulerade och har fina tydliga bilder, jag håller god kontakt med spekulanter/köpare, tar reda på fraktmöjligheter samt kostnader, fotar extra bilder och mms:ar dem. Ja ni fattar, det tar mycket tid och engagemang.

När man tror att affären är klar så drar sig köparen ur. Det har hänt vid fyra tillfällen den senaste veckan. Varför kan inte jag som seriös säljare få seriösa köpare?! Allt detta slit för några hundringar (som i slutändan kan bli tusingar) känns helt ovärt och jag har god lust att slänga alla saker istället.

Igår kväll rensade jag min garderob och det blev tre sopsäckar med kläder som jag inte längre vill eller kan ha. Första tanken var att försöka sälja en stor del av det, det mesta är i nyskick. Men hell no! Jag skänker det hellre till bättre behövande och hoppas att kläderna verkligen hamnar hos någon som verkligen behöver dem. De personer som får tag i dessa tre sopsäckar kan känna sig lyckligt lottade med tanke på innehållet - nya klädesplagg med prislapparna kvar och en hel del märkeskläder i bra skick...



Going nuts på alla nötter!

Söndags pyssel. Men nu blir det ett break...

imag0322-1 (MMS)

Söndags pyssel. Men nu blir det ett break, dags att klämma en pizza.


Ghd utredningskam.



Måste bara tipsa om en kanon bra kam! Den kommer från märket ghd och är en anti-statisk utredningskam. Lagomt stor och bred tandad som dessutom är skonsam mot håret. Jag har bojkottat den vanliga hårborsten och använder bara kam. Jag köpte min hos frissan men jag har sett att den finns att köpa på lyko.se bland annat.

Ett litet tips från mig alltså :)

Nya datorn.

Dagen har än så länge varit stillsam. Egentligen har jag hur mycket som helst att göra men utan barnvakt är det svårt att göra det jag ska. Det är klart att det går om man vill men det är så mycket enklare om man får hålla på ostört. Något frustrerande...

Sitter just nu och försöker förstå mig på våran nya Mac dator. Känner mig som en riktig nybörjare, allt är så olikt en vanlig PC. Är det förresten någon som vet vilket program jag kan använda mig av för att skapa collage och dylikt - typ Picasa fast till Mac?








Jag och Viggo testar datorns kamera. Fy fasen vilka effekter man kan använda sig av! Jag skrattade så jag nästan pinkade på mig!

Nog svamlat, dags att göra mat och sen ska jag och Viggo åka till Gränby och shoppa loss!

Går i sömnen.

Några dagar med dålig uppdatering är sånt man får räkna med i den här bloggen. Jag skriver inte för att behaga andra och så länge jag inte tjänar pengar på min blogg tänker jag inte känna någon press över att jag måste uppdatera. Vet inte varför jag skrev dessa rader egentligen men nu är dom skrivna och får stå kvar :)

Nu ikväll har vi varit med om någonting lite obehagligt. Viggo har gått i sömnen för första gången. Den där tomma blicken han hade gav både mig och Viktor rysningar, den är som hämtad ur en skräckfilm. Vi hörde paniken i hans röst när han irrade omkring mellan sitt och vårat sovrum. Han somnade ganska snabbt om men lika fort var han uppe och irrade omkring igen. I skrivande stund blev det även en tredje gång som han går omkring i sömnen. What´s going on?!

Vi får väl se om det här upprepar sig eller om det bara var en engångs företeelse. Jag har för mig att jag hört att man inte ska väcka personer som går i sömnen? Är det någon som hört detsamma? Varför går man i sömnen?



Mitt favvo lack.



Det är sällan jag målar naglarna numera men när jag väl gör det blir det oftast med mitt favvo lack - en orange röd nyans. Färgen heter "Nice" och är från Mavala. Base och topcoat använder jag också och den är ifrån OPI.

Nu till våren och sommaren vill jag ha åtminstone ett nytt lack, gärna i en nyans av orange/korall. Brukar ni måla naglarna och i såna fall vilket är favvo lacket? Tipsa gärna om hållbara lack!


Dagen i bilder.




Vi har varit ute nästan hela dagen. Både jag och Viggo har fått lite färg i ansiktet.

Ungen älskar att gräva! Många klädombyten har det blivit för lilleman idag.

Efter en välbehövlig dusch klättrade Viggo upp i soffan och la sig för att vila.

Vi har planterat fröer.

Salladslunch i solen.

Dagens tjockis (som haft en känslomässigt jobbig dag. B O R D E R L I N E).

Krisprolls.

God förmiddag!
Här hemma har vi blivit bortskämda med sovmorgon, i två veckors tid. Viggo vaknar någon gång mellan 8 - 9 på morgonen. Visst, han somnar senare på kvällarna (20 - 21) men det stör faktiskt inte oss föräldrar. Jag är hel nöjd med lillemans nuvarande rutiner! Jag har mer ork och Viktor hinner umgås mer med Viggo. Vi får väl se hur länge lilleman vill ha det så här, det kan ju ändras snabbt.



Vid halv tio brukar vi äta frukost. Både jag och Viggo har en ny favorit sen ett tag tillbaka- krisprolls med en skiva hushållsost. Viggo knaprar i sig en skorpa (han äter den som "efterrätt", han äter vanlig smörgås och yoghurt först) och jag kan utan problem äta fyra fem stycken! Inte det mest nyttiga alternativet och man står sig inte mätt någon längre stund men det struntar jag i. Jag har aldrig varit typen som äter frukost så jag är nöjd att jag överhuvudtaget får i mig någonting på morgonen.

Nu ska jag sluta svamla om något så ointressant som skorpor och frukostvanor. Istället ska vi gå till lekparken. Hoppas på att få lite färg i ansiktet. Ha en bra dag!

Dumma kropp.

Alltså jag blir tokig snart på huset och allt som ska göras! Vart fasen är Extreme Home Makover?! Tänk va härligt att få lämna över i alla fall en stor del av jobbet till proffs, åka på semester undertiden och sen komma hem och allt är fixat och klart?! "Move that bus!"

Äntligen hemma, Bygglov, Roomservice, Sofias änglar, Från koja till slott... Ja vilket program som helst är hjärtligt välkomna till oss!

Några timmar har jag spenderat vid huset idag men det blev inte så mycket gjort som jag hoppats på. Jag krattade och snyggade till lite i trädgården. Men ganska snabbt så strejkade kroppen - sammandragningar och foglossning. Hatar att jag har så ont, att jag börjar bli så fet. Hatar känslan av att inte räcka till...


Adidas.



Gårdagens cooling. Älskar Adidas dressen, den är så skön och dessutom snygg. Likaså skorna. Rekomenderas varmt!

Idag ska Viggo vara med sin mormor, moster och morbror. Dom kommer hit över dagen. Jag och Viktor ska iväg och... ja gissa vad? Vad brukar vi göra när vi har barnvakt? Jo såklart åka till huset och "jobba". Idag blir det mestadels utomhus jobb så jag hoppas att vädret fortsätter att vara lika ljuvligt som det är just nu.

Nu är vi ju förresten inne i maj månad. Idag kliver jag in i vecka 24. Det är 15 dagar kvar tills vi åker till Kina. 25 dagar kvar till 4d ultraljudet. Jag och Viktor har två års dagar att fira. Sköna maj!

RSS 2.0