Sommarbild.Tidigare i veckan lyckades jag få en fin fin sommarbild på Viggo. Visst är den väl härlig?

Jag har anmält oss till en fototävling som anordnas av tidningen Mama. Det vore väldigt snällt om ni vill rösta på oss. Klicka här ← för att ge oss en röst :)


Lillasyster.

Det finns väl egentligen inte så mycket att skriva om än så länge när det gäller lillasyster. Men hon växer som hon ska, bökar runt i magen och är en mästare på att få in sparkar som verkligen känns! 

I måndags var jag på en tillväxtkontroll och allt såg jätte bra ut. Hon vägde då cirka 2400 gram och ligger 13% plus. Hon verkar bli större än storebror. I eftermiddag ska jag iväg till barnmorskan och bland annat lyssna på hjärtljudet och även pappa Viktor ska för första gången följa med ♥

I tisdags klev jag in i vecka 34. De senaste veckorna har gått i snigelfart och det känns som en evighet till datumet hon är beräknad. Jag börjar bli stor hela jag och har så svårt att tycka om mig själv, jag känner mig så oglamorös, sliten och ful!


Instagrambild från igår kväll.


Flera bilder.

Det är så himla smidigt att använda sig av Iphonen och dessutom ha en Mac dator! Alla bilder som jag knäpper med Iphonen laddas automatiskt upp på datorn. Jag använder mycket sällan vanliga kamera numera vilket egentligen är trist för det blir ju mycket bättre kvalité på bilderna med den. Men för min del ska det också vara enkelt och smidigt och därför blir det många Iphone bilder.

Bjussar på några random bilder (ni som följer mig på Instagram känner säkerligen igen bilderna). Vad tycker ni om dessa inlägg, uppskattas bilder?Instagram bilder på Viggo.
Längesedan.

Hej på er!
Här har jag inte kikat in på länge och nu när jag gjorde det så vart det som en käftsmäll, blogg.se har visst uppdaterats en aning!

Roligt också att så många, trots min bloggpaus, varit in här och kikat varje dag! Jag har fått många förfrågningar om det är så att jag slutat blogga, vissa av er saknar mig tydligen i bloggvärlden och det känns smickrande! Svaret på frågan om jag lagt ner bloggandet är nja. Att blogga känns så tidskrävande men samtidigt är det ju otroligt roligt att ha bloggen att titta tillbaka i.

Jag är en flitig användare av Instagram så ni som har möjlighet kan väl följa mig där? cprim heter jag där (inte cp rim som många verkar tro utan c prim, haha!).

Fortsättningsvis ska jag försöka uppdatera bloggen flitigare, för min egen skull. Det händer mycket i livet just nu, på både gott och ont, och det kan vara roligt att bevara det fina och nyttigt att skriva av sig om det som tär.

Vill också passa på att säga att jag knappt läser några bloggar längre. Och Facebook är jag ingen flitig användare av heller! Nej det är Instagram och sms/samtal som gäller om man vill komma i kontakta med mig.

Vi får väl se när nästa inlägg dyker upp. Fram tills dess - må så gott!

Bjussar på några iphonebilder som man kan se på mitt Instagram, cprim heter jag där som sagt.


RSS 2.0