Ulva Kvarn.

Idag har vi varit till ett ställe som heter Ulva Kvarn, det ligger några kilometer norr om Uppsala. Det är så vackert där! Vi hade tänkt att ha Viggos nanmgivining där men vi valde dock att helt avstå den cermonin.


Varje söndag är det loppis vid Ulva Kvarn. Tyvärr va det mest skräp som såldes idag, inga fynd för mig idag med andra ord.

Nu är vi hemma igen. Både jag och Viktor har grym huvudvärk. Inget ovanligt att jag har det men Viktor har väldigt sällan huvudvärk. Vi ska försöka vila bort huvudvärken en stund nu medans Viggo sover. Eventuellt, om jag orkar, slår jag fart på grillen ikväll. Är så sugen på grillat (och gärna en kall öl till)!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

 


Nallen Jerry.



Viggo fick för ett tag sen en jätte fin nalle av Viktors kompis Jerry. Jag har nu döpt nallen till Jerry, haha! Tidigare har inte Viggo brytt sig i nallen men igår fick han syn på den när vi lekte på hans rum - det vart både kramkalas och boxningsmatcher för stackars nallen.


Trött stång.

Idag har vi haft min svärfar på besök. Han och Viktor har röjt undan bråte från gården och (äntligen!) fällt våran otroligt fula flaggstång. Många har sagt till oss att vi borde måla om den och ha den kvar, det är tydligen såå fint med en flaggstång? Jag har haft mina aningar om att flaggstången är rutten och det stämde ju...


Undrar hur många fler blåsiga dagar den här stackars stången hade klarat? Skönt att åbäket ligger på backen där vi vill ha den och inte över huset där vi inte vill ha den!

Jag har påbörjat ett nytt litet projekt idag, inget märkvärdigt men det gör stor skillnad för den som lägger märke till det. Vad det är får ni se när det är klart, förhoppningsvis imorgon.

Nej om man skulle slita sig från datorn och göra någonting vettigare? Skära upp vattenmelon och spendera lite tid tillsammans med stora V kanske? Det känns som att vi inte riktigt haft tid att umgås de senaste veckorna - att vara egenföretagare och ha ett renoveringsobjekt innebär att man inte är sysslolös liksom. Ha en trevlig kväll! Solong!


Idag blir Viggo 28 veckor.


Äppellunden.

Tidigare ikväll tog hela familjen en mysig promenad i Äppellunden. Elsa fick springa av sig, Viggo var på strålande humör och vi fick ett break från huset och allt vad det innebär - välbehövligt!

Här kommer en drös med vackra bilder från våran mysiga stund
(klicka på bilderna för att se dem i större format):

   



   

     


Fredag.

Jag har hamnat i en svacka när det gäller bloggandet. Känner att jag inte har så mycket att dela med mig av just nu. Egentligen har jag ganska mycket jag vill skriva om när det handlar om känslor men jag vet inte hur mycket jag vill eller bör blotta mig själv här i bloggen?

Dom gånger jag kommer på någonting annat att skriva om så har jag inte tid eller tillgång till datorn. Det är ofta jag "skriver ett inlägg i huvudet". Tänk om man kunde blogga bara genom att tänka? Någon dag ska jag sätta mig ner i lugn och ro och knåpa ihop ett inlägg om Viggos utveckling, saker som sker just nu osv. Men det får bli en annan dag. 

Idag är jag extremt trött (trots sovmorgon till 9.45, underbara unge!) och stressad. Har lite ont i halsen också. Jag vill inte bli sjuk så jag hoppas att det ger med sig och inte blir värre! Jag tycker att Viggo verkar hängig också, trött och nyser mycket. Som ni märker har jag inte mycket vettigt att dela med mig av så jag avrundar för den här gången. Solong!

Bjuder på några bilder från de senaste dagarna:




Musikfreak!



"Stör ej! Jag tittar på MTV och diggar musiken!"

F*ck you mama!

Dagen hitintills har varit stillsam, inga större utsvävningar. En promenad blev det i alla fall i solskenet på förmiddagen men sen kom det en störtskur och åska så då gick vi in. Nu är det sol igen.

Viggo har börjat med så mycket nya grimaser och ljud de senaste dagarna. Jag brister ut i ett gapskratt varje gång och då blir Viggo mer trissad på att toka sig och även han börjar skratta, tok unge! Jag ska försöka fånga det på film.

Dagligen knäpper jag kort på Viggo. Jag tror minsann att lill V har tröttnat på mig och kameran, titta på bilden längst ned  :)


Krypställning.

Igår kväll, precis innan läggdags, ställde sig Viggo i krypställning. Jag hann tyvärr inte få några kort på det. Det gick så snabbt - jag la honom på golvet och vips så stod han i krypställning, redo att krypa iväg! Han stod bara en kort stund och försökte sig inte på det igen. Undrar om han själv ens förstod vad han gjorde?


Nu är Viggo mycket gladare och piggare. Ha...

imag0418-1 (MMS)

Nu är Viggo mycket gladare och piggare. Han sov i två och en halv timme vilket gjorde susen för humöret. Utomhus badbaljan används ju inte särskilt flitigt pga dåligt väder så den har jag nu tagit in och gjort till ett mini bollhav. Viggo gillart (och hunden Elsa också)!


Kaotisk dag!

Vilken tabbe jag och Viktor gjorde igår... vi glömde att ta in vagnen från bilen. Vagnen ligger nu alltså i bagageluckan, i Älvsjö. Det här resulterade i kaos när Viggo skulle till att sova sin förmiddags lur.

Fyra timmar senare har jag en väldigt övertrött kille! Efter mycket gråt och tårar somnade Viggo helt utmattad på soffan. Jag är helt slut i skallen! Ett tag va jag nära att stuva in ungen och hunden i bilen för att åka och köpa en ny vagn.



Vagnen är det bästa Viggo vet. Han sover alltid i den på dagarna. Utan vagn blir det alltså problem! Dags att vänja honom att sova på andra platser än vagnen?

 


Pälsmössa.


Idag blir Viggo 27 veckor.


Jade Jagger.

Igår fyndade jag på Indiska. Hela Jade Jaggers kollektion var nedsatt till halva priset. Kläderna föll inte mig i smaken men däremot porslinet gillar jag. Jag roffade åt mig de sista två kopparna med tillhörande fat och ett större fat/skål.



Fat/skål 199,50 kr
Koppar med tillhörande fat 64,50 kr/st


Envis unge!

Idag är jag världens tröttaste mamma med världens mest envisa unge! Viggo vägrar att äta, vägrar sova, vägrar låta mig byta blöja utan protester... vägrar i stort sett allt! Åå, ge mig min snälla och icke envisa Viggo tillbaka!

Planen för dagen var att överraska Viggos farmor med ett spontanbesök men det återstår att se om jag orkar. Nu ska jag sätta Viggo i badbaljan och se om det duger. Om inte så vet jag inte vad jag ska ta mig till, har testat allt!


Viggo häromdagen - lugn, snäll och nöjd. Allt förutom det han är idag!

Den som söker, han finner.

Jäklarns va bra det är med Facebook och bloggen! Jag brukar ju blogga om saker som jag vill eller ska köpa och tack vare det (och uppmärksamma och omtänksamma människor) så kan jag nu bocka av två saker på inköpslistan - bilbarnstol och sacko säck! Och det tackar jag Malin för!


Både bilbarnstolen och sacko säcken är i bra skick, nästintill nyskick vill jag påstå. Sacko säcken vart som jag trodde väldigt uppskattad av Viggo!

Torsdag.

Idag har vi haft min mamma och syster på besök. Vi har strosat omkring i affärer så gott som hela dagen. Lite nytt fick följa med mig hem såklart, påsar fyllda från Polarn O Pyret, Indiska och Hemtex bland annat. Försökte nyss att fota det jag köpte men bilderna vart inte bra pga ljuset. Jag får helt enkelt knäppa nya bilder imorgon i dagsljuset.

Nu ska jag brumma ner till Ica (som har öppet till 23.30 varje dag, toppen!) för att hämta mitt paket från H&M. Beställde i måndags och det har redan kommit! Gissa om jag dregglade över höstens nyheter till små flickor?! Jisses så mycket fiiint och tufft det finns! Dessvärre har jag ju ingen flicka att handla till men jag hoppas att Viggo en dag får en lillasyster ;)


Viggo gillar att hänga på Burger King. Den lilla krabban försökte att sno åt sig allt som fanns på bordet, nu gäller det att se upp med vad man lägger inom räckhåll för honom...


Eddie söker ett nytt hem.

Det är med sorg i hjärtat som vi beslutat oss för att omplacera en av våra katter. Vi är mycket mån om att nästa hem är ett bra, tryggt och långvarigt hem!  ♥



Eddie är en trevlig och social hankatt på 3 år, kastrerad och öronmärkt, en duktig jägare. Han är en utekatt som föredrar att vara inne vid kyla och dåligt väder. Väldigt "pratsam" och mysig! Älskar att bli borstad vilket är tur för det krävs ganska mycket pälsvård. Eddie är otroligt vacker med klarblåa ögon och en fantastiskt fin teckning. 75% ragdoll och 25% perser. Bor i Uppsala och kan levereras till Sandviken och Stockholms trakterna.

Om du, eller någon du känner, är intresserad så kontakta mig via mail. [email protected]

Tandlöst smile.



Kan man annat än bli glad när man ser ett tandlöst smile? Underbar start på dagen! Det är så härligt med barn på det viset att dom är ärliga. Får man ett leende eller ett skratt så är det äkta, då har man förtjänat det ♥

Husets nya fasad.

Här får ni en liten sneak peak på huset.



Tadaaa! Vad tycks om fasaden och färgen?

Lite skeptiska var vi innan huset vart målat, funderade både en och två gånger på om det verkligen kommer att bli bra. Nu är första strykningen klar och vi är nöjda! Det är en enkelfasad svart liggande panel. Knutarna och fönsterfodren kommer att bli vita, grunden ska målas mörkgrå. Spotlights ska monteras och en ljusrosa klätterväxt ska pryda väggen.

Lite annorlunda men ack så snyggt, tycker jag! Det skulle vara roligt att höra vad ni tycker :)

Tömd på energi.

Rubriken beskriver mig väldigt bra just nu. Magen krånglar konstant och jag får knappt någon näring. Konstant trött. Inte bara trött, jag är utmattad och orkeslös. Att byta blöja känns som ett monster projekt. Jag ska börja med näringsdrycker igen, hoppas på att det kan hjälpa en aning i alla fall.

Den 28:e har jag telefontid med en läkare som ska meddela mina provsvar från magundersökningen jag gjorde för några veckor sedan. Självklart vill jag inte ha något fel med magen men nu har jag ju faktiskt det så jag hoppas att provsvaren visar någonting så att läkarna vet vad dom kan göra för att hjälpa mig att må bättre. Jag måste få ordning på magen nu (helst nyss)!

Svammel som vanligt... Anledningen till att jag skriver om detta är för att få det dokumenterat så att jag kan se över hur jag mår och när det varit som mest krångel. Nu ska jag gå ut och fotografera huset. Nu är nämligen ena sidan på huset färdig målad. Jag ska visa er en bild lite senare. Solong!

Krabban.

Senaste veckan har Viggo börjat använda sina händer och fingrar mycket mer än tidigare. Han är som en liten krabba, nyper i nästintill allting. Och stark i nyporna är han också! Roligast är det att nypa och fippla med mammas ansikte, halsband och mobil, tv dosan är rolig, motiv i böcker och på lekmattan försöker han få tag i och blir förbannad när det inte går att ta tag i dem. 

Han har även börjat sträcka sig efter saker han vill ha. Blommor och katterna är poppis, de mer eller mindre slänger han sig efter.





Pekboken fick Viggo i 6 månaders present av sin farfar och bonusfarmor. Den är skoj att titta (och nypa) i!

Loppisfynd.

I lördags va jag, mamma och syrran på loppis. Jag har aldrig tidigare hittat några fynd på loppis men i lördags så lyckades jag faktiskt!

Idag fick jag nys om ett till loppis ställe här i Uppsala så dit ska jag försöka bege mig på söndag. Kul med fynd! Om ni har tips på loppis ställen i Uppsala eller Sandviken trakterna så dela gärna med er :)



Väckarklocka. 10 kronor.
4 stycken muggar/vaser/ljuslyktor. 5 kronor styck.
Barnstol. 40 kronor. (Stolen ska få sig en make over)


Underbar och älskad.



Viggo i onsdags kväll, hemma hos gammelmormor och gammelmorfar. Halshugga giraffen? 

Viggo har fått en motorsåg av sin gammelmorfar. Kedjan snurrar och den låter som en riktig motorsåg, häftigt! Men jag undrar jag vem som är mest facinerad än så länge - Viggo eller gammelmorfar?

Det är så roligt och härligt att se hur snälla, gulliga och duktiga våra anhöriga är med Viggo. Det märks så väl hur omtyckt han är! Man vet vilka som bryr sig och inte.

Söndag.

Tjenixen!
Dagen vart väl inte riktigt som jag hade tänkt mig - humöret har varit visset och jag har sån värk i käkarna/huvudet, båda visdomständerna trycker på. Planen på att fortsätta måla plankorna gick ju käpp rätt åt... jag har inte målat en endaste planka! Nåja, det är som det är. Imorgon är det en ny vecka vilket innebär nya möjligheter och förhoppningsvis ett bättre humör.

Något positivt är att Viggo varit feberfri idag. Han har varit lite kinkig till och från och har haft svårt att komma till ro men som sagt, feberfri i alla fall. Och äntligen lyckades vi knäppa 6 månaders korten! Det inlägget kan ni se här.

Nu ska jag krypa ner i sängen och lämna den här veckan bakom mig. Morgondagen och kommande vecka ska bli bättre (positivt tänkande, intalar mig själv att det ska bli så)! Natti natti.

Förändring pågår.

Det vart ingen månadsbild tagen idag heller. Viggos feber håller i sig och han är slö. Hoppas hoppas hoppas att den gett med sig tills imorgon!

Som ni kanske vet så håller vi på att rustar vårat hus för fullt. Nu är det utsidan som snyggas till - grunden dräneras och fasaden byts från senapsgul plåt till träpanel. Idag har jag dragit mitt strå till stacken, jag har grundmålat panel och herrejisses vilken tid det tar och så många plankor det är! Vi har inte ens grundmålat hälften ännu... Känns "kul" att veta att det ska målas två gånger till...

Nu är det mörkt ute och ryggen värker, dags att göra kväller och vila upp sig inför morgondagen då målandet fortsätter. Imorgon kommer Viggos mormor och morbror hit (moster är redan här, hon följde med oss när vi åkte hem till Uppsala från Storvik tidigare i veckan). Perfekt att ha barnvakt några timmar så vi kan fokusera på målandet.



Såhär ser det ut just nu, en liten bit av panelen är fast spikad. Vilken kaos det är på gården, en riktig byggarbetsplats! 

Vilken färg tror ni att huset kommer att få? Ge mig en gissning! :)

Idag blir Viggo 26 veckor.


Dagens längd och vikt.

Viggos längd och vikt.

Födelselängd:
49 cm
Födelsevikt: 3140 gram

13 dagar: 51 cm och 3110 gram

25 dagar: 53 cm och 3680 gram

1 månad: 54 cm och 3980 gram

1½ månad: 56 cm och 4680 gram

2 månader: 57,5 cm och 5370 gram

2½ månad: 59,5 cm och 5980 gram

2 månader och 3 veckor: 6360 gram

3 månader: 60 cm och 6310 gram

4½ månad: 66,5 cm och 8200 gram

Dagens vikt: 8840 gram
Dagens längd: 68,5 centimeter



Det blev ingen ny månadsbild på pläden idag. Viggo reagerade på vaccinet, han har feber och är jätte trött och gnällig. Stackars liten. Men själva sticket gick jätte bra, han sa knappt ett pip. 

Bilden ovan är precis nytagen. Det är en utslagen liten grabb vi har här hemma. Vi hoppas på att Viggo är piggare imorgon!


Idag blir Viggo 6 månader.




(Publicerat i efterhand. Korten är tagna 17/7 - 2011, 6 månader + 2 dagar.)

6 månader.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Viggos halvårs dag. Hurra hurra hurra! Min älskade lilla bebis, vart har tiden tagit vägen?

Ett halvår har redan gått. Helt galet va fort det går! Jag har njutit av varje sekund och ser verkligen fram emot att se min lilla grabb växa upp men jag känner att tiden går för fort. Det kanske låter som en klyscha men livet började på riktigt när Viggo kom till oss.

Dagen till ära ska Viggo vaccineras. Jag återkommer senare under dagen men nya siffror på vikten och längden samt med den obligatoriska "en månad äldre" bilden.


Viggo känns inte som en bebis längre. Jag ser honom som ett litet barn. Mitt älskade lilla barn!

Zit Zack.


Zit Zack från Mio, 695 kronor.

En sån här skulle Viggo uppskatta! Han har testat att sitta i en hemma hos Mickis och Nicklas, han satt som en kung och trivdes bra! Även jag gillar att sitta i en Zit Zack.

Så om det är någon som har cirka 700 kronor till övers och vill göra mig och Viggo glad, köp en svart Zit Zack till oss! :)


Tut tut! Just nu sitter jag, mormor och sy...

imag0372 (MMS)

Tut tut! Just nu sitter jag, mormor och syrran på bilbingo. Det är faktiskt många yngre som spelar, jag trodde att det va mest pensionärer som spelar bilbingo. Om jag har vunnit? Nej men syrran har vunnit 1200 kronor. Tur unge! Jag saknar min lilla Viggo som är hemma med sin mormor och myser. Nu är pausen slut och det är dags att spela igen. Nu jäklar ska jag vinna!


Vi gjorde det!

Japp, vi tog vårat pick och pack och åkte upp till lilla Storvik igår kväll.

07.00 imorse tyckte Viggo att det var dags att göra morgon. Strax därefter va det bus med mormor en stund innan hon åkte till jobbet. Nu ska vi gå ut på en promenad, måste ner till affären och köpa våtservetter och lite annat smått och gott. Vad som händer resten av dagen har jag inte en aning om än så länge, det återstår att se. Ha en bra dag! Solong.



Vädret varierade otroligt under bilfärden. Ena stunden sol och uppehåll, kort därefter öste regnet ner för att sen bli soligt och torrt igen...

Ska vi eller inte?

Jag funderar på att ta Viggo med mig och åka upp till lilla Storvik, stanna tills på torsdag kväll. Pallar jag det tro? Har packat en väska med lite kläder, mat, blöjor, leksaker och annat nödvändigt. Det återstår att se om vi åker eller inte...



Fotobok.

Förra veckan fick jag hem en fotobok som jag knåpat ihop. Boken var gratis, betalade endast frakten. Tyvärr så började jag göra boken samma kväll som erbjudandet gick ut, hade alltså bara några få timmar på mig vilket var synd för jag hade kunnat sitta huuur länge som helst!

Hade jag haft mer tid på mig så hade boken defenitivt sett annorlunda ut - fler bilder och mer text. Men som sagt, det vart bara ett "panik knåp ihop". Jag är trots allt rätt så nöjd. Boken är i bra kvalité och det var enkelt och roligt att skapa den. Kan absolut tänka mig att göra en till längre fram över men då mer planerad och inte under tidspress.

Här får ni en tjuvtitt på hur boken ser ut (bilderna är väl inte dom bästa dock). Översta bilden till vänster är bokens framsida.




Som ni kanske märker så försökte jag att hålla den enkel och någorlunda stilren. Boken innehåller fler sidor men ni får som sagt bara en tjuvtitt :)

Magont? Tänder på G?

Igår hade Viggo ingen vidare bra dag. Han grät mycket och stundtals gallskrek han och var otröstlig. Idag är det mycket bättre, lite gnällig är han men inte ens i närheten av gårdagen.

Jag tror att det delvis kan bero på att han häromdagen bytte från Nutramigen 1 till 2, alltså till en kraftigare ersättning. Vi har blandat 50/50 med 1:an och 2:an för att inte chocka magen alltför häftigt.

Misstänker också att det är små tänder på gång. Jag varken ser eller känner några tänder men Viggo dregglar mängder och tuggar konstant på någonting. Favoriten är en bitboll, enkel att hålla i och så mumsig tycker Viggo!


Måndag.

Vet inte om jag har någonting vettigt att skriva egentligen? Dagarna rullar på. Just nu är det fullt ös med husrenoveringen. Dräneringen av husgrunden fortsätter och idag ska trappen till övervåningen inomhus göras klar.

Jag är i en period då jag är jätte trött och orkeslös, magen krånglar och jag har svårt att ta upp näring. Blir stressad av allt som ska göras men som jag inte hinner eller orkar med. Önskar att jag kunde klona mig själv. Har även fått sömnstörningar igen. Jag har svårt att somna på kvällarna och när jag väl somnat så sover jag oroligt och drömmer intensivt.

Nåja, nog svamlat om detta. Som ni märker så har jag ingenting vettigt att dela med mig av för stunden. Återkommer senare under dagen med en uppdatering om lill V. Solong!


Elefanten fes och jag fick det på kort!

Vi har hittat en ny favvo sång! Så dålig att den blir bra liksom, haha! Den har verkligen fastnat på hjärnan, både jag och Viktor sjunger och nynnar på den hela dagarna.


Idag blir Viggo 25 veckor.


Första restaurang besöket.

Idag (fredag) har Viggo varit på en "lite finare" restaurang för första gången. Det gick jätte bra, lill V skötte sig exemplariskt och var så snäll och glad! Och nyfiken! Att sitta i en egen stol och spana på allt som händer runt omkring, käka majskrokar och dricka pärondryck är inte så tokigt tycker Viggo. Min efterrätt imponerade på Viggo och han fick faktiskt smaka liiite vaniljglass, mums!

Vill även passa på att tacka min svärfar för hjälpen med huset idag samt restaurangbesöket. Tack!




Dessvärre glömde jag systemkameran hemma så det vart mobilbilder, bättre än inga bilder alls.

Dagen spenderar vi utomhus idag. Sambon oc...

imag0325-1 (MMS)

Dagen spenderar vi utomhus idag. Sambon och svärfar dränerar (stavas det så?) husgrunden, powernap prinsen bryter sin trend och sover länge ute i vagnen. Själv så har jag tvättat och servat min cykel. Hade faktiskt glömt bort den så jag vart glatt överraskad när jag fick syn på den i förrådet. Ikväll ska jag kolla efter en cykelkärra på Blocket som Viggo kan åka i. Nu är det dags att vattna tomatplantor och pelargoner innan Viggo vaknar. Solong!


Coco Chanel says.


Bara tok!


Jag försökte få till ett bra kort på mig och Viggo tillsammans igår kväll. Det gick väl sådär... 

Vissa kort blev suddiga eller så blundade antingen jag eller han. Det slutade med att jag ballade ur och tokade mig, gjorde konstiga ljud och fula miner. Viggo vart lite fundersam till en början men hakade snabbt på mitt tokeri och skrattade hjärtligt! Det vart inga fina och seriösa bilder som tanken var men ungen och jag hade roligt en stund!

Mellis utomhus.



Viggo och Ingrid.

Igår spenderade jag och Viggo dagen tillsammans med Therese och lilla Ingrid. Therese bjöd på smarrigt fika och vi tjattrade på om allt mellan himmel och jord, men mest bebisprat såklart!

Det skiljer lite drygt 3 veckor mellan Viggo och Ingrid. Det är så roligt att se hur olika varandra dom är - Viggo är ganska tyst och försiktig av sig medans Ingrid ljuder högt och verkar inte alls vara blyg. Viggo va kinkig mest hela dagen och började gråta när Ingrid drog av sina glädjetjut. Haha, sötnosarna små!

Tack säger vi till Therese och Ingrid, det gör vi gärna om!

Några bilder från gårdagen:



Viggo och hans älg.


Viggo provsitter (och smakar) på sin fina gungälg som jag gjort en make over på. Han verkar gilla den men är än så länge för liten för att gunga.


Bra dag!

Idag har Viggo och jag spenderat några timmar tillsammans med Mickis. Vi åkte till Gränby köpis och äntligen hittade jag ett par nya promenad skor! Köpte även ett par sköna träningsbyxor. Mickis jobbar som personlig tränare och är verkligen jätte duktig på att motivera och komma med bra tips och råd angående kost och träning!

Skorna har jag invigt med en 45 minuters promenad. Det var skönt att komma ut i friska luften och få upp pulsen. Synd bara att det är så mycket mygg! Viggo sov skönt i vagnen under hela promenaden. Vi bor vid ett natur reservat så det är fin natur precis intill husknuten.

Nu jäklar ska jag ta tag i det här, jag ska börja promenera i rask takt dagligen! I vintras, när det var som kallast och mest snö, promenerade jag dagligen och njöt verkligen av det. Viggo sover så bra i vagnen (när den är i rörelse) så bara det höjer motivationen rejält. Nu låter det kanske som att jag aldrig är ute på promenad med vagnen men så illa är det inte. Jag går ute med vagnen varje dag så att Viggo får sova skönt men oftast är det inte i raskt tempo med syfte att motionera. Men som sagt, nu blir det ändring på det!


Min söta karamell.



Jag kan inte ens tänka mig ett liv utan min älskade Viggo!
Den lycka och glädje han ger är ovärdelig, min söta karamell ♥


Bada, på ett nytt sätt.

Ikväll har Viggo tagit ytterligare två steg i sin utveckling. Han sover nu i sin säng i sitt rum (tidigare har han sovit i vårat sovrum i en egen säng) och tidigare ikväll fick han testa att bada utan sittstödet som han tidigare haft. Nu sitter han själv i baljan och det går jätte bra! Skoj att försöka ta badleksakerna tycker Viggo!


Mys på gräsmattan.



En härlig sommardag förra veckan. Längtar efter sol och värme!

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter!
Imorse tog jag och Viggo en sovmorgon, vi klev upp strax efter 10.00. Trots en längre sovmorgon så känner jag mig trött och tung i huvudet. Kanske beror det på vädret?

Vi har inga planer för dagen mer än en promenad. En av våra bilar är på service så nu är jag och Viggo utan bil i några dagar. Det blir alltså hemma mys i början på veckan men det kvittar för vädret är ju kallt, grått och trist och då trivs jag allra bäst hemma.

Nu är det dags för lunch, våra magar kurrar högt! Ha en bra dag!



Idag blir Viggo 24 veckor.


Vilken dag!

Ja idag har det varit full ös hela dagen! Uppstigning 07.30 och sen dess har det rullat på. Vi har haft Viggos gammelmormor, gammelmorfar och moster på besök. Viggo fick massor med fina presenter (gammelmormor har shoppat loss i Ullared). Det är alltifrån ett Briotåg till oändligt mycket olika prylar med Barbapapa på! Tusen tack säger Viggo!

Jag fick nya underlakan och örngott i fina färger och härlig kvalité. Och så fick jag en present som jag uppskattar lite extra, som jag velat köpa en längre tid men inte kostat på mig. Vad det är får ni se en annan dag.

Just nu är jag sååå trött! Nattningen av Viggo vart lite omständigare än vanligt, inte Viggos fel dock. Efter ett svalkande bad fick Viggo en flaska med ersättning och skulle precis somna in när han helt oannonserat ger ifrån sig tre rejäla fontänspyor. Både jag och Viggo fick ta oss en dusch och sängen bäddas om, golvet torkas, tvättmaskinen laddas med nerspytt och ungen tröstas och nattas om på nytt. Nu sover han i alla fall så nu ska fröken Prim lägga sig på soffan och äta kladdkaka med jordgubbar och grädde. Solong!


RSS 2.0