Ett återkommande problem...

Efter en natt med väldigt lite sömn är jag idag som en zombie.
Innan graviditeten hade jag sömnproblem sen flera år tillbaka, i början av graviditeten och fram till vecka 28 ungefär sov jag som en prinsessa, oftast.
Men nu är dom dagarna förbi och åter är sömnlösa nätter. Till er som är/har varit gravida, påverkades eran sömn märkbart under graviditeten?

Idag ska jag ner på stan för att fika med Sandra och ta en runda i affärerna. Det ska bli skönt att komma hemifrån en stund, sitter ju oftast ensam hemma om dagarna numera. Men innan det är dags att åka in till stan ska jag ta en varm dusch och sen göra lunch.

Ha en bra dag mina vänner, solong!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej ! Tack för alla dina bra tips, jag vet ju verkligen ingenting om sånt här :p jag äter inte järntabletter än eftersom de inte sagt något om det, och det är inte bra att få för mycket heller va? Blutsaften kanske jag borde pröva min mamma nämnde det igår också.



Hur länge ska du fylla på dina järndepåer ? hur ofta gör du det ? Mvh josefine

2010-11-18 @ 11:58:38
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Har också stora problem med sömnen nu. Tror inte jag sovit en hel natt sedan augusti... Antingen vaknar jag för att jag är kissis eller för att jag har ont.. Bara att bita ihop och sedan hoppas att lilla prinsessan uppför sig och sover om nätterna när hon är ute :)

2010-11-18 @ 12:54:38
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh tack så mkt! :) Så olika för alla det där men jag hade inte förväntat mig en sån här mage så tidigt :) Va kul med en ny gravidblogg att läsa, jag tycker också att det är mysigt! Ska kika runt här lite nu :) MVH

2010-11-18 @ 14:11:43
URL: http://www.fridawesterberg.blogspot.com
Postat av: Josefine

ja min sambos pappa är läkare och han tyckte också att jag skulle äta en järntablett om dagen i väntan på besked iaf ! har ju fått sån yrsel och höll på att svimma på bussen en dag, det måste ju bero på det ? barnmorskan sa också att det kan vara för att jag är så lång (1.82)

2010-11-18 @ 17:38:50
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: elin

sömnen var vidrig och värre blir det.. tyvärr. från v 35 hade jag ett jätte tryck neråt, skit jobbigt!

2010-11-19 @ 21:58:11
URL: http://elinmariaviktoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0