Föräldrarpenningen, vilket krångel!

Hjälp! Jag har nog inte insett ännu hur få veckor det faktiskt är kvar till BF.
Det finns två bitar som ännu inte fallit på plats och som stressar mig otroligt mycket!

1. Övervåningen. Hoppet om att den ska vara så pass klar att vi kan flytta upp innan pyret anländer överger mig snart. Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och vips så är övervåningen klar. Vi har ju gott om plats på nedervåningen så egentligen är det ingen större fara om vi inte hinner klart men det hade ju såklart varit skönt att ha ett riktigt sovrum, garderober och en barnkammare.
Jag ser dagligen hur hårt min älskade Viktor sliter för att det ska bli klart. Om han bara visste hur stolt jag är över honom och hur tacksam jag är ♥ Önskar att jag kunde bidra med mer än jag gör/kan. Är dock inte lika smidig och allert som tidigare i somras...




Älskade Viktor, lika sprallig som alltid.


2. Föräldrarpenningen. Det är drygt två månader kvar till BF och jag har fortfarande inte aning om hur det funkar. Hur många dagar ska jag ta ut, hur mycket får jag i ersättning? Nu låter det som att jag inte ens skickat in moderskapsintyg och är noll engagerad men så är inte fallet. Jag väntar på besked från försäkringskassan angående min ersättning. Har ni några tips på vad jag bör tänka på när jag planerar min mammaledighet?


Kommentarer
Postat av: Sambo

Jag är stolt över dig och allt det du gör! Du är det bästa i mitt liv.

Älskar DIG!

2010-11-17 @ 22:55:04

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0