Babysim.

Vilken bra dag vi har haft idag! Jag och Viggo strosade runt på stan några timmar innan vi for vidare på babysim. När vi klev in i omklädningsrummet så började Viggo sprattla med hela kroppen och ge ifrån sig glädje tjut. Känner han igen sig från förra terminens babysim måntro?

Vi började babysimma med Viggo när han var två månader. Den terminen var det mysigt att bada tillsammans. Idag, 5 månader senare, är det roligt! Viggo är helt sjövild i vattnet och såg ut att vara världens lyckligaste unge. Ingen tvekan om att han gillar att bada!

Idag fick han testa att "hoppa" från kanten. Eller ja, hoppa gör han den dagen han kan stå. Idag satt han på bassängkanten och tippade framåt i vattnet. Super skoj tyckte Viggo som lyckligt gjorde det flera gånger!

Den här terminen har vi en annan instruktör och jag gillar henne bättre än den förra faktiskt. Tjejen vi har nu är mer engagerad och lättsam, dessutom tydligare när hon visar hur övningarna ska gå till. Hon pratade mycket om säkerhet och att vi som föräldrar ska lära barnen att ha respekt för vatten. Till exempel så måste barnen invänta klartecken innan dom får "hoppa" i från kanten. Förra terminen så var det mer bada, göra några övningar men sköta sig själv ganska mycket. Dåligt engagerad instruktör...

Efter badet så vart Viggo så trött och somnade direkt i bilen. Han vaknade inte ens när jag bar in honom från bilen till huset, jag kunde klä av honom och lägga honom i sängen utan att han vaknade. Trött unge! Han har sovit sen dess, cirka 19.00 och jag hoppas och tror att han sover för natten.


Familjen "blekast i kvarteret i år igen".
Vi knäppte en del kort med våran undervattens kamera men den är ju värdelös, det blir ju bara suddigt!

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Lovisa

Mysigt med babysim! Vi börjar för första gången den 31 augusti, ska bli spännande :)



Ja, ett halvår är trist att vänta på pappersarbetet... Har förstått att det tar lång tid med diverse tillstånd och att Uppsala faktiskt ska vara lite extra segt. Hade ni tänkt bygga nytt till er själva på den avstyckade tomten eller tänkte ni bo kvar ert nuvarande hus? Renoveringsprojekt har ju sin charm men kan absolut ta på krafterna... Jag är själv uppväxt i ett gammalt hus som mamma började fixa med för tio år sedan. Hon håller fortfarande på :p



Ha det så bra!

2011-08-17 @ 21:51:43
URL: http://lillalois.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Lovisa

Hon är snart 3 månader, stora tjejen ;)



Jo, vi har ju sett en hel del renoveringsprojekt när vi varit på visningar men många varnar för att man blir tokig. Samtidigt är jag ju väldigt förtjust i charmen som gamla hus har! Jag hoppas att vi kan bygga in lite charm även i ett nytt hus :)



Vi hade från början hoppats på inflyttning i Uppsala nu i augusti då jag ville börja plugga. Nu har jag än så länge bara reservplats så vi kan vänta ytterligare ett år med flytt. Men med tanke på hur lång tid det tar med tomtköp, bygglov, bygge osv. så har vi väl ändå ganska "bråttom".



Kunde ni skicka in ansökan om bygglov samtidigt som avstyckningen eller måste ni göra en ny ansökan när avstyckningen gått igenom? Har ni börjat titta på vilket hus ni vill bygga i så fall?



Tittade under din kategori "Inredning" och måste säga att ert mörka golv är skitsnyggt! Är det något ni har har lagt in sedan ni flyttade dit?

2011-08-17 @ 22:29:37
URL: http://lillalois.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0