-10 kilo på tre dagar!

Här hemma myser vi för fullt! Viggo är en jätte snäll bebis - äter, bajsar och sover. Jag och Viktor får mycket tid till att sova vilket är väldigt uppskattat men jag har så svårt att slappna av och kunna sova. Jag vet att jag borde passa på när Viggo sover men om man inte kan då? Än så länge går det ingen nöd på mig, känner mig oförskämt pigg och glad!

Någonting som är lite läskigt är att kolla sig i spegeln. Jag ser så liten och slank ut, känner knappt igen mig själv! Vägde mig imorse och 10 kilo har redan försvunnit. Nu ser jag mina fötter, kan knyta mina skor och jag har fotknölar igen. Jag saknar magen faktiskt, den har ju 'hängt med' ett tag. Men jag föredrar nog att ha en platt mage och en bebis i famnen istället, hihi!

Nu ska jag passa på att ta en dusch innan det är dags att mata lillen igen. Våra amnings stunder är så mysiga och jag har redan fått ångest för att tiden går så fort, tre dagar efter förlossningen...


Kommentarer
Postat av: Mia - BF Mars 2011

Åhåå så skönt för dig att redan ha tappat 10 kilo...och på endast tre dagar. Ja, det kommer kännas skumt det där sen när man inte har nån mage längre... men säkert samtidigt rätt skönt då man ju i slutet är större än störst! :)

2011-01-18 @ 15:27:39
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: mikaela

Det låter jätte mysigt! Skönt att se fötterna igen :)

Magen kommer absolut bli platt igen, men kroppen behöver ha tid att återhämta sig.. Vila, njut, mys, knip träna, ut och gå och ta sen upp träningen först efter 8 veckor.



Hör av dig om du behöver min hjälp :)

Kraam på er alla tre!

2011-01-18 @ 15:57:04
Postat av: Jossie - Gravid i v. 35

Härligt att du känner dig pigg och att allt funkar bra! :D

2011-01-19 @ 10:53:02
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Visst är det härligt att se sina fötter igen ;)

2011-01-20 @ 16:46:59
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0