Iphone tips?

Ja igår kom dagen då även jag skaffade Iphone. Eller ja, jag har haft den i kartong och plomberad i över två veckor men igår bestämde jag mig alltså för att börja använda den. Jag är än så länge skeptisk men det ska nog bli bra, vi ska nog komma överens min fåne och jag.

Är det någon som har tips på bra appar till Iphone? Jag vet att det tillexempel ska finnas en (säkert flera) app där man kan göra collage av bilder. Någon som vet någon bra sådan? Och så undrar jag varför jag får Instagram på finska när jag kopplar det till Facebook?! Likaså var det när jag skulle länka från Hemnet, då blev det på finska...

Dags att sluta svamla och istället krama om lilleman. Jag ska strax åka hem till Uppsala igen så jag ska strax ta farväl av min fina lilleman. Usch, vilken klump i magen jag har och tårarna bränner bakom ögonlocken.Jag och finaste Viggo. Mamma älskar dig! ♥

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag använder pic collage för att göra collage, men skulle tro att det kanske finns någon bättre :) men den funkar absolut.

2012-05-16 @ 09:59:36
URL: http://Jennylindgrensigge.wordpress.com
Postat av: Carolina - Olina

En sak som är säker är att du måste ha Rumble, det är skitkul! Det är ett ordspel, inte som wordfeud utan man ska hitta ord på tid. Jag är kär i den appen och jag har inte ens en pektelefon haha- Sleepcycle, den mäter hur du sover, jag har flera vänner som tycker den är bra (kul)

- Shazam, det är en app som tar reda på vem som spelar låten du hör, om du är på en butik, i bilen, på krogen etc. Jag skulle behöva den så jäkla mycket.

- Arlas, hitta recept, har jag hört är populär.

- http://www.tripit.com/uhp/mobile det är någon reseplanerare, tänkte att du kanske behöver en sån :)

- http://mobilefotosapp.com/ fotoapp

- http://unlike.net/minisite/iphone.html också en reseapp

- http://www.prisjakt.nu/plugins/ prisjakt i sig tycker jag är bra, jäkligt lämpligt att ha i telefonen!

- http://www.oldbooth.com/ en rolig fotoapp

- CameraBag : som ett enkelt litet mörkrum med ett antal fasta effekter som gör iPhonebilderna mycket snyggare.Nu har ju jag inte någon iphone - I wish. Men jag leker rätt mycket med Thomas iphöne :PJag undrar också varför vissa sidor blir på finska ibland, det blir mitt facebook ibland med på min skitgamla telefon så :S

2012-05-16 @ 10:06:06
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: Jossan

Camera+ är min favorit

2012-05-16 @ 20:05:23
URL: http://yossie.webblogg.se/
Postat av: Tora & Viggo

Jag använder diptic för att sätta ihop bilder till Instagram.

Nu bloggar jag ju inte längre så lägg till mig där så att vi kan följa er på så vis med. Datorn rör jag knappt längre. :)Kraam!

2012-05-21 @ 12:37:38
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0