Caroline VS Vagorna. . .

Pa bara ett ar har de hant mycket har i Kuta Beach. Staden har utvecklats och de ar hur mycket turister som helst har redan nu! Vid samma tidpunkt forra aret va de mycket mindre turister. Vi har de jatte bra, vi verkar ma bra vart vi an ar i varlden =) Jag har varit krasslig till och fran sedan vi kom, de vagrar ge med sej =( Nyser som en tok, svullna ogon och de kliar nat sa fruktansvart i gommen och oronen! Har kopt piller pa apoteket som skulle fungera jatte bra, sa vi far val halla tummarna! Viktor ar som vanligt frisk som en notkana.

Hitills har vi bara solat och badat, promenerat pa kvallarna.
Viktor har surfat tva dagar. Jag ar jatte imponerad, han ar jatte duktig for att vara en nyborjare! Jag vagar inte testa, jag ar radd for vagorna.
Har alltid varit forsiktig nar de galler vatten och speciellt monster vagorna som ar har! Efter varan dag pa stranden idag sa tanker jag nog aldrig mera ens doppa tarna om de ar vagor! Jag och Viktor gav oss ut i vagorna, de va roligt och jag vart inte sarskilt radd. Som vanligt nar froken Prim ar i farten sa blir de alltid galet. Hahaha.. jag tog en brottnings match med en jatte vag, dock gick de inte sa bra! Jag sveptes med och hade inte en chans, sveptes upp mot land i varldens fart, tumlade runt nagra varv och sen va de over.
Jag lag som en strandad sal och blottade bade rumpan och en tiss. 1 - 0 till vagen. Omtumlad och yr forsokte jag ta mej upp men precis da kom en ny vag och svepte med mej ut igen.
Viktor han skrattade bara, de hade tydligen sett valdigt roligt ut.
Forst stack tva ben upp ur vattnen, sen en arm, benen igen och sen hela jag med bikinin pa trekvarten.
Oj oj oj... Jag skamdes och vagrade ligga kvar pa stranden sa vi gick tillbaka till hotellet och badade i poolen.

Imorgon aker vi over till Gili oarna. De kommer att bli riktig semester!
Sol, bad och snorkling ar va vi tanker agna oss at. De finns inga bilar eller mopeder pa on sa de far bli hast och vagn om vara ben inte orkar bara oss :P 
Ikvall ska vi ut och ata gott, mysa och sen unna oss helkropps massage.
De ser vi fram emot! Har inte sa mycket mer att tillaga for stunden.
Ska ladda upp lite nya bilder nu. En bild sager mer an 1000 ord!
De tar en evighet att ladda upp bilderna, har suttit i over en och en halv timme nu och har lyckats ladda upp dom bilder som ar. De tar for lang tid, dyrbar tid. Hinner inte lagga in fler, resten kommer sen! Suck.. Nar vi kommit hem sa laggs alla bilder upp i ett nytt inlagg. De har ar de drygaste inlagget jag nagonsin skrivit!
Datorn ar seg och allting tar en evighet.

Puss & Kram!




Kommentarer
Postat av: jenny

jättefina bilder!

2008-05-08 @ 14:23:57
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: Jenny

haha...Carro - man kan inte trotsa naturens lagar.. ;0P
Ser verklgien ut som paradiset där ni är!! Heeelt underbart! =) Här hemma är det faktiskt riktigt bra väder, 25grader varmt och super soligt...man får vara glad för det lilla. =)
Kramar!

2008-05-08 @ 16:58:31
Postat av: Anonym

Hej!
Vilka fina kort och vilken härlig och spännande resa ni gör,hoppas ni är friska och mår bra.Vädret här hemma är kanonbra idag pingstafton.

Många kramar från mormor o morfar

Ha en fortsatt trevlig resa!

Vi hörs!

2008-05-10 @ 13:31:19
Postat av: viktor

Nu vill jag ata glass ;)

2008-05-13 @ 09:47:51

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0