Sjuk. . .

De är så typiskt! Har blivit sjuk =( Ont i halsen, blåsor i munnen och feber.
Har absolut ingen ork i kroppen. Skulle ha jobbat fredag, lördag och söndag,
går miste om många slantar. Och nu när jag jobbar halvtid vela jag verkligen jobba helgen, för pengarnas skull. Jaja, de är som de är.. är ledig en vecka nu. Skönt =)

Undrar om man blir ompysslad och uppvaktad? Hehe.. Jag vill ha glass,
i stooora lass! Och givetvis en massa kärlek








image68


De Går Fort När Man Har Roligt. . .

Dagen har gått så fort! Har haft en bra dag, som alltid när jag umgås med Sara, min duuude. Vi började dagen med intervjun på Ikea. Den gick jätte bra, jobbet är mitt om jag vill ha de. Känns jätte bra att allting är fixat när jag flyttar ner hit till Uppsala. Nu är de bara att tuta och köra =) Efter intervjun åkte vi vidare till Kista gallerian. Har aldrig varit där tidigare men jag kan garantera att jag kommer att åka dit igen. Himla mysigt och många bra butiker.
Trodde ett tag att jag skulle äta ihjäl mej, hahaha. Käkade souvlaki till lunch,
åt och åt och åt.. Sara undrade hur all mat fick plats i mej.
Tog en repa till apoteket så maten skulle hinna smälta innan jag skulle bjuda Sara på efterrätt. De fanns huuur mycket gott som helst att välja på, efter många om och men så lyckades vi välja marängswiss (dock så va marängerna slut). 3 kulor glass, äh de är en baggis tänkte jag. Jo jag fick ju i mej allt men när jag svullat klart mådde jag riktigt illa. Även då kunde inte Sara förstå hur jag kunde äta så mycket. Kände mej som ett äkta svullo, hon åt ju knappt nånting.. På hemvägen åkte vi "lite fel". Dumma skyltar som visar fel :P

Har varit på stan här i Uppsala och bränt lite mer pengar.
Öppnade upp plånboken på Make Up Store och H&M. De jag skulle ha med mej hem va ett par solbrillor och nån form av badolja. Tror ni att jag hade de? Nää..
Tänkte att jag skulle fixa ett "hemma spa"- ansiktsmask och hårinpackning, plocka bryn och raka ben. De får bli de gamla vanliga badskummet.
Vill göra mej freeesch tills Darling kommer hem. Vi har inte träffats sen i söndags men de känns som en evighet! Längtar efter att få krama om honom,
de ska bli så skönt att få ligga i hans famn och känna "hans" doft
(riktiga män luktar diesel, haha) . De pirrar i hela min kropp, jag är riktigt kär!




Bali 2007. Snart är vi i Malaysia och knäpper nya beach bilder =)
image67

Direkt Från Hjärtat. . .

Äntligen tog jag mej mod till att skicka ett sms. Visst låter de jolligt?
Men situationen har varit spänd och våran vänskap "avslutades" på ett ganska tragiskt sätt. Jag visste inte hur den andra personen i fråga kände och tyckte. Och självklart så blir de svårare att "våga" när man inte vet hur reaktionen blir. Reaktionen blev iaf bättre än va jag nånsin hade vågat hoppas på!
Nu har vi äntligen strukit ett streck över de som varit. Och jag kan ärligt säga att jag är ledsen över hur jag har betett mej, du ska veta att jag har saknat dej som människa och vän, Jenny. Hoppas på att vi kan hitta tillbaka till varandra igen.

Känner en stor lättnad och är oerhört glad över att jag tog steget och skickade ett sms. Ingen här i världen är perfekt, jag erkänner mina brister och mina misstag. De ska bli skönt att få flytta till en ny stad och börja om.
Nu mår jag bättre i "tankarna/synen på framtiden", jag ser fram emot att få en nystart. Ingen känner mej sen tidigare och kan heller inte döma mej för tidigare misstag. Den här gången ska jag vara den Caroline som jag egentligen är,
även jag ska bli en bra människa. Och snälla, låt mej få lämna allt de gamla i Sandviken. Jag varken vill eller orkar höra om gamla misstag eller hur jag tidigare har varit som person. Ni som har nånting emot mej, låt mej bara vara. Ni andra får gärna vara delaktiga i min personliga utveckling =)
Jag VET att de här kommer att bli bra tillslut.





image66

Onsdag. . .

Jag undrar varför jag drömmer så konstiga drömmar? En del är otäcka och andra helt galna. Skulle vara roligt att få träffa en drömtydare. Har en bok om drömmar men den känns dock lite oseriös.

Skönt att vakna tidigt, har hunnit med en hel del på morgonen.
Tänkte att jag ska hoppa in i duschen och sen göra mej klar för avfärd.
Måste ringa en massa tråkiga telefonsamtal och invänta posten innan jag kan ta tåget till Uppsala. Har massor med energi i kroppen men inte i knoppen.
Är grinig och känslig idag igen, suck... Och som pricken över i så tog min medicin slut i måndags och läkarna har "glömt" att skiva nytt recept fastän jag har varit på dom om de sen en vecka tillbaka. Och när jag inte får min medicin blir de knas. Sista och viktiga läkarintyget va felskrivet så nu dröjer de ännu längre tid. Jag blir väldans irriterad över såna saker! Man har fullt upp med att klara av vardagen och försöka hitta tillbaka som människa, ändå ska man behöva gå och oroa sej över läkarnas jobb (av erfarenhet så vet jag att de ofta blir krångel och fel, därav min oro) .

Livet är fullt av möjligheter och har en massa roligt att erbjuda, äntligen börjar mitt liv ta form och blir sakta men säkert så som jag har drömt om en längre tid. Jag måste vara stark och försöka se framåt, de kommer att hända massor med bra och roliga saker! *Intalar mej själv* Jag är väldigt glad och tacksam över att jag har funnit min livskamrat, va vore jag utan dej?


Ja just ja, imorgon ska jag ju på besök på Ikea Uppsala. Spännande och nervöst!




image65

Direkt Från Hjärtat. . .

Älskling, du är den finaste människa på denna jord.
Jag förtjänar inte dej. Vi har nånting alldeles speciellt tillsammans, vi passar så bra ihop. När vi ligger sked är de som att våra kroppar är som gjorda för de.
De finns inget problem som vi inte har kunnat lösa tillsammans.
Vi är som ett pussel och bitarna faller alltid på plats. Jag trodde inte att jag skulle finna en sån underbar, likasinnad människa som dej.
Är så rädd för att förstöra de vi har, därför tar jag avstånd ifrån dej men egentligen är de inte så jag vill ha de! Jag är svag, orkar inte kämpa så mycket mer. Med dej blir jag stark. Du säger att de inte är lång tid kvar tills jag ska flytta hem till dej men varje sekund känns som en evighet!
Jag kvävs snart av min depression och längtan efter dej..
Älskling, jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dej nu.


♥ Den kärlek som jag känner till dej Viktor är oändlig och jag känner i mitt hjärta att jag vill vara din livet ut.
Vill du vara min föralltid,
tills döden skiljer oss åt?




1 Månad Kvar. . .

Natten har varit hemsk! Ingen sömn och en massa oro och ångest.
Min hjärna spelar mej ett rejält spratt. Orolig över min käresta som fick åka in på akuten, flera timmars väntan utan att höra nånting ifrån honom.
Dessutom mycket orolig över mej själv då jag har svårt att hantera humöret och impulser. Men de gick hyfsat bra. Nu är jag övertrött, ögonen står i kors på mej.
Håller på och tvättar och städar för att hålla igång, vill inte somna nu.
Klockan 14 ska jag upp till sjukhuset på terapi, de behövs verkligen idag!
Har många tankar som behövs redas ut.

Har en del småärenden att uträtta efter sjukhus besöket. Synsam, apoteket, sola och sen hem och fylla i en massa jobbiga papper till f-kassan. Blää...
Är lite osäker på om jag ska åka till Uppsala ikväll eller om jag lugnar mej tills imorgon, de beror på om Viktor åker på konferens eller inte. Inge vidare att sitta där ensam.

Nu ska jag försöka få ihop nånting ätbart och sen ner och skifta maskiner.
Idag är de en månad kvar tills vi åker
=D










image44

Det Knatar På. . .

Idag är en dag då jag känner mej så less på allting som är "hemma" .
Längtar så enormt tills jag får packa mina saker, städa ur lägenheten och åka mot Uppsala, mitt nya hem. Sandviken är ett avslutat kapitel i mitt liv.
Hela helgen har jag mått så bra, de är så mycket roligt som kommer att hända närmsta året. Flytt, nytt jobb, resor... JAG LÄNGTAR! =D Så fort jag kom hem igen så började jag må sämre. Förresten så sa jag upp mej idag, har en månads uppsägningstid. Tråkigt på sätt och vis, kommer sakna många av mina arbetskamrater. Så nu har jag inte många arbetsdagar kvar på Ikea Gävle.

Jag måste vara den mest otursdrabbade människan när de gäller elektronik prylar. Fick en ny mobil förra veckan, i lördags så slutade vissa knappar att fungera. Hallå, va är de som händer?! Ska häva och reklamera mitt köp till Sony Ericsson, vägrar att ha samma modell kvar när man först lämnar in en mobil 4 gånger och sen äntligen får en ny som slutar fungera efter några dagar. Suck, jag blir så less.


Nu ska jag diska och sen lägga mej och läsa. Vill bli riktigt påläst om vårat resmål och en del andra saker :P
Take care!








image43

Påsken 2008. . .

Jag är rätt säker på att jag igår gav bort de finaste påskägget man kan få...







image42


Vilken Resa. . .

Håhå jaja.. kom nyss hem från Gävle, är ganska seg och i behov av en dusch.
Jag och Jeccisa handlade en hel del igår, brände mer pengar än va jag hade tänkt. Köpte två plattor öl, en bacardi melon, en limpa och lite godis.

Vi gottade i alkohol under hela resan och fortsatte i bussen hem.
Vi va på topp och planerade utgång. Jo men visst, snacka går ju. När vi kommit hem till Jessica så tog vi en varsin öl och blandade ihop en mjölkdrink. Satt som två slakt och gäspade ikapp. Så vi gick och la oss och somnade ovaggade,
kl 19 !! Haha.. eliten.
Men roligt hade vi och mycke skumma människor fick vi se också.
Käftade med ett äldre par på bussen hem, helt otroligt hur vuxet folk kan bete sej.

Nu ska jag lägga mej och läsa en stund. Behöver städa en snabbis innan jag ska på kalas i Storvik. Syster yster fyller 11 år idag, grattis! =)









Våran stadiga frukost kl 11 ;)
image41

Tisdag 18/3. . .

Jaa då har jag jobbat två arbetsdagar. De känns inte 100 bra om jag ska vara ärlig. Men de är väl bara att bita ihop, de är ju trotsallt bara halvtid.
Jag tror inte att de blir nå bättre av att bara vara hemma. Är ledig fram tills måndag, skönt de iaf =) Och förresten så är de ju inte så långt kvar tills vi åker.

Imorgon åker jag och Jessica på en dagstripp, Eckerölinjen =) Ska bli mysigt att bara få komma bort för en dag och umgås. Vi ska partajja på lördag så vi lär ju inhandla lite drickbart, haha.. Och idag fick jag veta att även Jessica funderar på att flytta till Uppsala. Jag vart överlycklig!! =D

Nej nu lär jag sätta fart, plocka ögonbrynen och lägga fram kläder tills imorgon. Jag hade tänkt att ha min fina tunika med leggings till och min nya fina vårjacka, joo tjena! Då fryser jag ihjäl.. vilket jävla skit väder! Längtar verkligen efter semester. Snart så hjärtat, ligger vi på beachen och solar pattarna och dricker drinkar :P Tss, jag är inte frisk på en fläck, men de bjuder jag på!!

Har en liten fundering; varför läsa en blogg som tillhör en människa som man inte gillar? De förstår jag inte. Jag skulle då inte lägga tid och energi på de.
Men men, alla är vi olika och tur är väl de så inte alla vore lika korkade som mej. Adjöken...











image40

I Miss You My Love. . .

Why, why don't you sleep with me tonight ?
I need your body by my side, cause I'm so lonely I could cry...












image39







Tillbaka Till Verkligheten. . .

Efter nästan 5 veckors sjukskrivning är de nu imorgon dax att börja jobba igen, dock bara halvtid. Jobbar måndag och tisdag den här veckan, resten ledigt.
Ska verkligen engagera mej i min terapi, ge de en ärlig chans.

Äntligen har jag fått tillbaka min mobil, fick en helt ny! =)
Hoppas den här funkar bättre. Försökte få byta till w890i men säljaren hade en jävligt taskig attityd. Jag hade sån lust att snärta till honom på snoken! Hädanefter ska jag sponsra dom mindre företagen, hellre betalar jag lite extra och får bra service. Elgiganten och alla andra stora kedjor kan ta sej i brasan!

Nu har jag bestämt mej för att flytta ifrån detta län. Så från och med juni blir jag Uppsala bo =D Jag längtar så mycket och tror verkligen att de här är helt rätt, min magkänsla och mitt hjärta säger så. Vi ska få ett roligt, spännande och tryggt liv med massor av kärlek, jag & min älskade Viktor <3
Imorgon ska jag ringa Ikea Uppsala och höra om dom fortfarande vill ha mej som anställd. Ser fram emot våren och sommaren väldigt mycket!!
Och om våra planer flyter på så sticker vi utomlands i minst 3 månader i december.












I´m in loooove...
image38

Tråkiga Torsdag. . .

Usch vilken tråkig dag de är idag!! Grått och trist ute och jag börjar bli förkyld.. Huvudvärk, snorig och fryyyyyser.. Igår köpte jag en jätte fin pyjamas i siden, så mysig och skön. Älskar att stosa omkring i den =)

Vet inte riktigt va jag ska göra idag, har ingen lust till nånting egentligen.
Min mobil har kommit tillbaka från servicen så jag borde åka till Valbo och hämta den. I samma veva kan jag ju passa på att kika in på jobbet och planera semestern och mitt kommande schema. Ska jobba halvtid i en månad till att börja med. Har varit hemma i 4 veckor nu, tiden bara springer iväg!
På måndag är de dax att börja jobba igen och de är med blandade känslor.
Näe, jag har faktiskt ingen lust att göra nånting alls idag! Jag ska glida omkring i min mysiga pyjamas, läsa nya Vagabond tidningen, äta vattenmelon och försöka njuta av lugnet (även om lugn och ro gör mej orolig och nervös) .


Passioooon!! :P











image37

Back In Business. . .

Home sweet home, eller så inte! Men mycket bättre än stället jag har spenderat de sista dagarna på.. Been there, done that, never ever again!!
Är fortsatt heltidssjukskriven även denna vecka, har varit hemma i 4 jävla veckor! De är väl tänkt att jag ska börja jobba halvtid nästa vecka.
Suck.. de finns ingen motivation alls.

Jag längtar så mycket, de enda som kan få mej att känna någon form av livsglädje är just den längtat, längtan till min resa =D
Funderar på att åka jorden runt i december, once in a lifetime.
Vi får väl se om vi kommer iväg, eller va säger du hjärtat?
Lika bra att passa på nu när man har möjlighet. Vem vet, om ett år kanske jag har bebis i magen? :P

Är grymt trött så jag ska faktiskt, hör och häpna, lägga mej på soffan och VILA !!
Önskar du vore här hjärtat..








image36

Frihet. . .

Jag måste bara få tala om hur jävla glad jag är över att Nordman gick vidare till final!! Välkommen ner på jorden, Carola.

Finns mycket att skriva men känner att de inte är bra att publicera de i bloggen.
En sak vet jag säkert, jag uppskattar friheten mer nu! Tänk dej själv att sitta i ett litet, äckligt rum och inte få gå ut, se solen skina och se människor knata förbi utanför fönstret. Men du kommer inte ut, du får inte känna solens strålar värma, får inte dra in den friska luften i lungorna. De är frustrerande!!
Nu är permisen över och de är dax att återvända.. Njut av friheten!






image33

Nu Är De Gjort. . .

Har legat vaken och tänkt och funderat hela natten. Fick rejäl panikångest några gånger. Men jag vart lite klokare iaf. Pratade med mamma tidigare idag och de kändes bra, de vart lättare att fatta vissa beslut.
Nu har tagit första steget, jag har sagt upp min lägenhet!

Idag fick jag ett besked som jag har väntat på i ett halvår.
Jag tror jag svimmar! Helt otroligt, jag trodde inte att de va möjligt!
Är riktigt glad och positivt överraskad. Jag måste ta en kalldusch, jag kan inte fatta att de är sant!








image32

Hur Svårt Ska De Vara. . .

Jag orkar inte låtsas vara glad, låtsas att jag "mår bättre och är stabil".
De vore en ren lögn om jag påstod det. Så gott som hela mitt liv har jag burit en mask för att gömma mitt riktiga jag. Man orkar inte det hur länge som helst. Idag tog jag av masken och visade hur de egentligen är.
Hur ska jag göra för att vara glad utan att behöva dra på mej masken?
Har så mycket att tänka på, stora beslut att fatta men hur ska jag kunna göra de när jag inte vet vilket ben jag ska stå på?





Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så
Om du lämnar mej, kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dej, som ingen annan har
Jag är ingen särskild, medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där, för mej
Som jag är här för dig
Ge inte upp

När jag klantar mig, när jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå, tro för oss två
För du vet vad jag än gör, ja, vad jag än gör

Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig,
Att du är där, för mej
Som jag är här för dig
Älska mig då





image31

De Löser Sej Sa Han Som Sket I Slasken. . .

Ja då va man hemma i Sandviken igen. Känns trist faktiskt. De enda jag skulle sakna om jag flyttar är Köpis ;)
Har varit där en snabbis idag, köpte en ny jacka på Vero Moda.
24 spänn betalade jag för den, haha..
Hade presentkort på 300 som jag fick av mamma på alla hjärtans dag + att de va 10% rabatt för medlemar.
Åkte sen in till Gävle och käkade på Mingel & Bar.
Idag är humöret så gott som på topp, känner mej någorlunda fräsch och glad.
Ny jacka, nya skor, en fin tunika och numera bruna ögon :P
Fick hem mina linser igår så nu är jag brunögd, fränt!

Och nu är de klappat och klart, jag åker utomlands i slutet av april!! =D
Bokade biljetterna igår och de känns helt underbart!
Nu har jag nånting att se fram emot.
Ska beställa en bok på nätet med fakta om vårat resmål. Kan vara bra att ha med sej så slipper man missa så mycket den här gången. Längtar som en tok!!

Är sugen på utgång ikväll, parta loss rejält! Men om jag ska ut så blir de nyktert =/ Kan inte dricka nu när jag proppar i mej flera olika mediciner.
Känns inte så överdrivet lockande om jag ska vara ärlig.  De blir nog tacos och soffmys istället =D
Fick sjukskrivningen förlängd en vecka, vet inte om jag ska spendera den hemma eller om jag packar väskan igen och drar...









Här ska jag sitta och njuta av min semester! =D

image30

RSS 2.0