BB-väskan. Tusen frågor!

Idag går jag in i vecka 32. Undrar om det börjar bli dags att packa BB-väskan? 
I vilken vecka packade ni eran väska?

Vad ska man ha med sig?
Någonting man kan skippa och någonting man absolut inte får glömma? Ni kanske har en check lista ni vill dela med er av?



Den fina lammskinns väskan som jag köpte i Grekland i somras får agera BB-väska.

Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Borde också ta tag i det där snart, hela tiden tyckt att det är såå långt kvar men nu börjar ju det faktiskt närma sig :)

2010-11-21 @ 09:07:46
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Frida Sjödin

Åh va roligt! hann packa och packa om flera gånger ändå kom inte allt med. Några tips här på vad jag tyckte kändes skönt och viktikt att ha.

-Kamera! viktigast av allt. -Sköna kläder att gå runt i, plus att åka hem i och kläder till bebisen. -Sköna tofflor,för sjukhusgolven är inte så ljuvliga att gå på. .AmningsBH och speciellt inläggen,det var nått jag saknade och fick skicka henriks mammma att hämta,för rinner det till så gör det och då är det skönt att skydda kläderna. Necessär med favoritprodukterna,så skönt att ducha och göra sig fräsch. -Godis eller liknande,för maten är inte toppen varje dag och så behöver man extra energi! Hoppas att det var lite till hjälp iaf. Kram

2010-11-21 @ 21:26:56
Postat av: Linda

Glöm ej lipsyl.. särskilt om du tänkte använda lustgas, då blir man jättetorr i munnen och läpparna.. En BB filt till lillen, som man kan linda in han i :) Och en egen mössa att ha inne.. Lite tips iaf :)

2010-11-22 @ 16:48:22
URL: http://metrobloggen.se/buslinda

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0