Liten blir "stor".

I fredags fick Viggo testa vagnen med sittdelen monterad (det går att fälla ner ryggstödet till liggläge). Han älskar den! Viggo har både provåkt och provsovit i vagnen, nemas problemas! Nu slopar vi liggdelen då den i alla fall börjar bli för liten och trång.


Tänk att Viggo redan blivit så stor att han kan sitta i vagnen kortare stunder.
I vilken ålder tog ni bort liggdelen och började använda sittdelen?

Kommentarer
Postat av: Linda

4,5 mån var Majken, men Emmaljungas liggdelar ÄR små! Hon blev bara irri genom att jämt ligga ner, så näst lägsta fungerade kanon i Valbo :)

2011-04-24 @ 09:32:07
URL: http://buslinda.blogspot.com
Postat av: frida

Stora killen hihi =) . . Jag väntar nog ett tag till me sittdel då våran liggdel e ganska så stor och inte påväg att bli för liten än på ett tag. Å noel sten somnar ju direkt när han åker där i ändå så har inte visat några tecken på att inte vilja ligga ner i vagnen än :P

E nog mer jag som är sugen på sittdel än han haha! Så får nog bli i maj eller juni :P

2011-04-25 @ 00:04:01
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Mia

Stora killen!! Lexie lär inte sitta upp än på ett tag.. men så är hon ju inte så gammal än heller! :)

2011-04-25 @ 14:56:35
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Vi bytte då Viggo var 3,5mån, men blev inga promenader då på ett tag (tror det var så dåligt väder i ett par veckor), så han hann bli 4mån drygt innan vi började "premiära" med sittdel på ritigt :) Han älskade det, han tyckte det blev så trångt i liggdelen...



Nu har även Melker börjat tycka det blivit trångt i liggdelen, phil & teds liggkorg är grymt liten, och VARMT blir det för honom där i, rena bastun nu när det börjar bli så varmt ute... Så vi ska nog börja med sittdelen snart... Ska bara införskaffa en sufflett till den först och så :)

Postat av: emilie blomkvist

bytta vid 5.5 månad är inte bra för dom att sitta för tidigt doms rygg är inte utvecklad dom är från 6 mån sittdelarna så ta de lite lungt :)

2011-04-29 @ 14:59:32

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0