Min älskade bebis är sjuk.

Besöket på barnakuten igår gav ingenting. Vi fick samma svar som i lördags - det är ett virus och kanske en släng av maginfluensa. Men jag åker hellre in en gång för mycket än en gång för lite. Min lilla ängel, jag tycker så synd om honom!

Idag är det så gott som oförändrat. Viggo sover mest och dom stunder han är vaken så är han slö och har dålig aptit. Han är fortfarande dålig i magen och har feber men inte lika hög som igår. Nu har jag gett honom alvedon vid fyra tillfällen och det är maxdosen på ett dygn så nu får han inget mer förens tidigast ikväll om det skulle behövas.

Det blir inte många minuter vid datorn för min del även om Viggo mesta dels sover. Jag har så mycket annat att fixa med. Jag får svara på era kommentarer vid ett annat tillfälle istället. Just nu håller jag på och kokar alla hans nappar och nappflaskor för att bli av med dumma bacilusker. Oj, i skrivande stund vaknar lill V, plikten kallar. Solong!


Kommentarer
Postat av: Linda

Tycker det e knas att dom inte gör ngt för honom! Det var likadant för oss med min minsta för några veckor sen men de e bara att ligga på dom, när man sökt för samma sak flera ggr så måste dom göra ngt!

Hoppas han blir bättre snart!

2011-04-12 @ 14:23:50
URL: http://brincken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0