Ytterkläder snack, igen.

Igår köpte jag en skaljacka till Viggo. Testade den på honom i affären och den sitter jätte bra och Viggo blev så tjusig i den! Det fanns byxor att köpa till men jag skippade dem.

Nu har jag börjat vela och fundera - ska han ha en jacka eller ska jag köpa en "regn overall" istället, eller ska jag köpa byxorna till jackan? Behöver jag ens såna byxor? Hade vi varit frilufts människor så hade jag inte tvekat en sekund på att köpa en overall men nu är vi knappast det! Ytterplagget ska alltså användas dom sträckor vi går från inomhus till bilen och tvärtom samt dom gånger vi är på promenad och han sitter i vagnen.

Jag har beställt en tunnare vaderad täckjacka till Viggo som jag hoppas passar. Vilket är bäst till hösten- skaljackan eller en tunnare vaderad jacka? Är en fleeceoverall kanske ett bra alternativ? Det enda jag vet är att han ska ha en jacka i alla fall men jag vet inte vilken variant som är mest lämplig?

Gaah, jag blir inte klok på det här med ytterplagg och skor till småttingar! Hjälp!  


Köpte även ett par vantar, tossor och en pull over. Dom behåller vi i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Fina kläder, är de köpta på Åhlens? Tycker den jackan är snygg, jag är själv ute efter en svart jacka till Adam. Jag tänkte ha en tunnare jacka som den du har köpt med en fleece jacka under! När det blir lite kallare i höst, & vantar, mössa =) Sen till vintern en overall med fleece jacka & byxor under :)

2011-08-22 @ 18:30:23
URL: http://angelicasdagbok.blogg.se/
Postat av: Nanna

Jag vet det är jättesvårt att veta va man ska ha och vad och hur mkt man ska klä på dom små. Viggo kommer väl mest sitta i vagn i vinter?

Skaljacka e bra nu i höst, kan du ju ha en fleecetröja till också. En overall kan du ju köpa till vintern om du gillar att ha ett plagg. Har du nån varm åkpåse i vagnen?

Annars om du hade beställt varmare jacka så köp ett par tjockare byxor (lr överdagsbyxor lr nått om han har en varm åkpåse) så kan du lätt dra av dom om ni går in på nån affär lr så sen, lr i bilen.

Hoppas det va till lite hjälp. Fråga gärna. Kramar

2011-08-22 @ 21:36:22
URL: http://familjenhanson.blogg.se/
Postat av: Tora & Viggo

Ja det där med de förbannade ytterkläderna alltså - FY! Nu har vi köpt en lite lagom fodrad jacka till Viggo som han kan ha kalla höstdagar och tidig vinter, också om vi bara ska någon kort sträcka som till o från bilen osv. Svårt som fasiken detta, speciellt med vilken overall man ska ha! GAAH!



Kram

2011-08-23 @ 11:11:00
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0