Glad Lucia.

Dagen har inte varit så bra idag. Det började med att Viggo kräktes när vi åt frukost. Vi fick många arga blickar av andra hotellgäster men det skiter jag fullständigt i! Det är värre när vuxna människor spyr offentligt för att dom inte kan hantera alkohol och det har man ju sett sig less på.

Efter frukosten var det äntligen dags att träffa Bamse men det vart en flopp... Viggo blev rädd och grät så att han skakade.

Även idag har Viggo haft feber och den går inte att kontrollera med febernedsättande. Jag fick nog så vi åkte till Phuket International Hospital. Det borde vi ha gjort igår istället för att gå till doktorn som Fritidsresor rekommenderade, han gjorde aldrig någon grundlig undersökning (vilket var orsaken till att vi åkte till PIH) och tog dessutom dubbelt så mycket betalt jämfört med PIH.

Doktorn vi träffade idag gjorde en grundlig undersökning samt kollade sänkan. Sänkan visade ingenting och vi fick ungefär samma utlåtande som igår - virus i halsen och allmänt förkyld. Men att febern hållt i sig 8 dagar oroar både oss föräldrar och doktorn. Är Viggo inte feberfri innan torsdag ska vi återkomma till PIH.

Phuket International Hospital är verkligen proffisonellt och välorganiserat, faktiskt mycket bättre än svenska sjukvården! Dessutom är thailändarna rent generellt mycket trevligare och jätte rara med barn!

Nu är vi åter på hotellet. Dagen har varit påfrestande, ingen känsla av semester. Och just ja, jag har tappat min nya Ipad2 i backen och displayen sprack. Vill helst dra täcket över huvudet och invänta en ny och bättre dag!

Viggo har varit Lucia fin idag med glitter på huvudet. Vi har ätit lussekatter och pepparkakor också. Glad Lucia!


Kommentarer
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Men fy vilken otur! Inte nog med att lillgossen är så sjuk så går Ipaden sönder! Hoppas det är nåt som går på garanti/försäkring! Hoppas nu att Viggo blir frisk! Många kramar

2011-12-13 @ 15:10:50
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Skickar en kram! Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis känns det bättre då!

2011-12-13 @ 18:59:27
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Men oj vilka tuffa moment ni stött på idag! Skickar lite styrkekramar till er! Morgondagen blir säkert bättre ♥



Ska du förresten inte vara med och tävla om en skjorta till Viggo? Han skulle säkert bli supercool i den :) Här är inlägget: http://hejtina.blogg.se/2011/december/tavling-julklappstips.html#comment

2011-12-13 @ 20:27:55
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: frida

Men stackarn då.. hoppas verkligen febern försvinner på honom :(

Å tråkigt när saker går sönder!!

Skickar massa kramar till er!!

2011-12-14 @ 00:02:30
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0