Barnfri för första gången.

Idag har jag och Viktor varit in till Sandviken... utan Viggo... i en timme! Viggo fick stanna hemma med mormor medans mamman och pappan unnade sig en kvart i solariet. Jisses så skönt det va att sola! Min frusna kropp vart varm och fräknarna på näsan förstärktes, nu känner jag mig mycket gladare, piggare och fräschare. Det finns inte ord som kan beskriva min längtan efter sol och värme.


Bali 2007.

Att sätta sig i framsätet i bilen med enbart Viktor kändes konstigt, det kändes så fel. Jag är ju numera van med att sätta mig i baksätet och bilen är alltid knökfull - mamma, pappa, barn, vovve, vagn, skötväska och annat kolijox. Men det va nyttigt och välbehövligt att få spendera en timme tillsammans, bara jag och Viktor. Jag tycker det är viktigt att man får vara ensam tillsammans ibland om så bara för en timme. Det är lätt att man glömmer bort varandra eller tar varandra för givet vilket inte är bra. Nej, man ska vara rädd om varandra och vårda förhållandet ömt. Mår mamma och pappa bra mår även barnen bra!

Kommentarer
Postat av: Linda

.. kommer ihåg första gången jag solade solarium, efter förlossningen, jag var pigg i 3 dagar efter :)

2011-02-13 @ 20:42:34
URL: http://metrobloggen.se/buslinda
Postat av: Malin & Prinsessan

Vad skönt att få en egen timme! Det behövs. Är också sugen på att sola men väntar nog ett tag till med tanke på ärret.



Kramar!

2011-02-14 @ 23:35:48
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Mia BF- 10 Mars 2011

Helt rätt.. Man måste unna sig lite "egentid" om det så bara är för en timma!! Och herregud.. när låg man i ett solarium sist?? Var iofs i Dubai i början på December och det var gott för både kropp och själ kan jag säga... men nu börjar den där vinterbleka huden leta sig fram igen. Tacka vet jag brun utan sol! :)

2011-02-15 @ 09:42:03
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Haha, ja vad ska man säga. Innan var det gravidförrvirrning nu är det småbarnsvirrpannan här ;) Jag ändrade sedan och då blev det visst tag 2 betalar för 2, haha.



Kram på er!

2011-02-15 @ 15:08:49
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0