Tips till er hundägare!

Jag har ett tips på en toppen produkt som jag vill dela med mig av. Lämpar sig kanske bäst till ägare som har exempelvis pudel eller annan ras med liknande päls som det lätt fastnar snö i. Elsas tassar och ben har sett för jäkliga ut tidigare i vinter men sen vi började använda sprayen så har det blivit mycket bättre, inga klumpar alls faktiskt!

Det är en impregnerings spray som skyddar mot klumpbildningar i pälsen vid snö och slask. Jag sprayade på vid två tillfällen under första dagen och det räckte bra. Sen får man underhålla och spraya vartefter man märker att effekten börjar släppa. Den ska även hjälpa till att hålla infektioner borta som lätt bildas i små sår och spruckna trampdynor.

Jag betalade 110 kronor för en flaska med 300 ml och jag tycker den är värd varenda krona. Den är dessutom dryg så det behövs inte så mycket av den och resultatet håller i veckor! Sprayen kommer från märket 'Strandbodarnas' och kallas 'Vacker tass'.

Kommentarer
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 35

Den där använder dom på min hunds dagis och den är skitbra! Inte köpt en egen än men vill verkligen göra det, det behövs!

2011-01-05 @ 12:14:56
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tror du man kan ha den på katter med?

2011-01-06 @ 22:18:54
Postat av: Caroline Prim

Svar på kommentaren "Tror du man kan ha den på katter med?"



Jag vet faktiskt inte om den funkar på katter. Päls som päls kan jag tycka :) Jag tror inte det är skadligt på något vis för katter så jag skulle testa eller kanske kontakta leverantören och fråga dem?

2011-01-06 @ 22:32:14
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej. Tack så mycket för tips iaf. Fin blogg :) J.W

2011-01-07 @ 00:26:13

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0