Maracas.

Det har varit dåligt med uppdateringar här i bloggen de senaste dagarna. Jag har varit trött och vissen ganska många dagar.

Idag har humöret varit bra men magen katastrof! Jag överdriver nog inte när jag säger att jag spenderat halva min vakna tid på toaletten. Nej jag är inte magsjuk, jag går under utredning med magen och förmodligen så har jag en magsjukdom som heter Crohns. Den 29/6 ska jag på en undersökning som förhoppningsvis kan fastställa en diagnos. Sjukdomen innebär i korta drag att man har en livslång inflammation som kan drabba hela mag-tarmkanalen, både tunntarm och tjocktarm. Sjukdomen kan idag inte botas. För den som vill läsa lite mer om sjukdomen finns en okomplicerad och bra förklaring här.

Nåja, nog om det. Lill V somnade utan problem strax efter 19. Helst av allt vill jag också lägga mig och sova en stund men jag ska bita ihop i några timmar till innan det är läggdags. Hur trött jag än är så ska jag ta tag i städningen nu. Det brukar gå snabbt när jag väl kommer igång och får hålla på ostört.


Viggo har en ny favoritsak - ett maracas ägg. Ungen älskar allt som låter! Än så länge kan han inte hålla i den själv med sina små händer. Nu är jag på jakt efter en till maracas, med handtag. Tips på vart jag kan hitta såna?

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Sv: Tack! Jag är själv jättenöjd :-D



Åh så kul att ormen kom! Hoppas ni gillar den :-D



Ha en fin kväll! Kramar!

2011-06-20 @ 20:26:11
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Anonym

barnens hus

2011-06-20 @ 20:38:43
Postat av: Sara - Mamma till Maja

åå ett sånt ägg skulle Maja med gilla! vi spelade med sånna på Öppnaförskolan och hon var heelt såld, var köper man sånna?



:)

2011-06-20 @ 23:05:10
URL: http://smileysara.blogg.se/
Postat av: Emelie - Mamman som älskar vitt

Vilken fin blogg. Gud vad jag ångrar jag inte avgjöt magen... Skulle göra det, men ja då fick vi åka in och föda :) hihi. Ångrar man inte gjorde de tidigare.



Kan du hjälpa oss lite fort??

Gilla den här butiken på FB + bilden på min sons får?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150225995202491&set=o.134948459896859&type=1&theater



Vill gärna vinna, då priset är en Sulkyvagn.

Länkar alla som gillat våran bild.

Så snälla, det uppskattas enormt :)



Ha en fin dag!

2011-06-21 @ 07:38:17
URL: http://njutensmula.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0