Nu har dagen kommit som jag länge fasat för - han är död.

Hej allesammans!

Det har varit dåligt med uppdateringar under helgen. Har inte haft ork eller lust till att blogga, knappt något tillfälle till det heller.

Min trogna dator som jag har haft i fyra har nu kastat in handduken. Jag hatar att inte ha min egna dator! Min dator har jag ju skräddarsytt efter mitt tycke och smak, mina behov. Det jag saknar mest är alla mina favoriter, det va alltifrån recept till bloggar.

Nåja, vi har ju som tur är flera datorer här hemma plus min mobil som faktiskt är helt okej att surfa på tack vare den blaffiga skärmen.

Viggo har fått så fina presenter från familj och vänner under hans sju veckor på jorden. Jag tänkte visa några av dem i ett inlägg senare under dagen. Lillen är lite kinkig idag så vi får väl helt enkelt se när jag får tillfälle till att fota och sen skriva ett inlägg. Ha en bra dag, solong!

Kommentarer
Postat av: frida

Så tråkigt när datorn går sönder å man förlorar massa saker.. Har oxå massa favoriter på min dator, tråkigt när de försvinner.. blev ju av me en dator i somras, ofta skiter man ju i datorn, e ju sakerna på den som man vill åt :P

2011-03-07 @ 23:47:37
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0