Viggos ljusslinga.

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan visade er en ljusslinga? Viggo är ju överförtjust i den och norpar åt sig den så fort han får chansen. Igår när vi va på Ikea så köpte jag en egen ljusslinga till Viggo som nu pryder fönstret i hans rum. Gissa om han vart lycklig när han fick syn på den? Vi får väl se hur länge den får sitta kvar...


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, vilken tjusig! Vi ska köpa en liknande att lägga på fönsterbrädan ute på altanen. Jag längtar så mycket till jul nu! :-)



Kram!

2011-11-10 @ 17:19:12
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Tora & Viggo

Vad fin den var! Jag köpte hem en snygg ljusslinga idag, nästan exakt som den du har sedan innan. Loving it! Den får Viggo icke röra. ;)



Haha härligt att det finns fler som mig. Denna dagen har verkligen varit kaotisk men nu står det skittuffa muffins (lagt upp bilder på bloggen) som är klara, bordet är dekorerat, alla paket är inslagna och halva lägenheten är städad. Imorgon ska jag baka en tårta för första gången.. Jisses.. Vadfan ger man sig in på egentligen?!

Har iaf shoppat endel under pirat-temat så det känns som att det blir riktigt lyckat nu ändå. Inte bara ett tråkigt o vanligt 1-års kalas. Krav vet du, de kväver mig! haha!

2011-11-10 @ 18:28:59
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Klart han ska ha en egen liten ljusslinga :D Hoppas han gillar den läääänge ;)



Sv: Ja, jag tycker också det är jättesött när de små stapplar fram. Endel lär sig ju gå stabilt direkt, men jag är "glad" för att få se de där stapplande stegen :D

2011-11-10 @ 19:53:13
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0