På bättringsvägen.

Natten var ingen höjdare, Viggo fortsatte att kräkas. Tidigt imorse var han så utmattad och förmodligen hungrig men minsta lilla vätska han fick i sig kastades upp lika snabbt igen. Hur ska man få en ettåring att förstå att han inte kan äta och istället ska plågas med en tom och hungrig mage? Nej det går ju inte så vi hade det lite kämpigt ett tag.

Nu mår han i alla fall mycket bättre och jag hoppas att det håller i sig. Vi kommer att ha en lugn hemma helg för att kurera ordentligt. Hoppas så innerligt att jag och Viktor slipper insjukna men den chansen känns nästan obefintlig...

Jag har förresten fått flera förfrågningar om jag inte kan visa några bilder hemifrån oss och visst kan jag det! Men just nu så bloggar jag från Ipaden (har inte tagit hit datorn ännu. Knepigt, I know). Men kommande vecka ska jag visa er några bilder, så håll ut.

Visar sålänge våra färgglada och fina bordsunderlägg som Viggo valt, han har bra smak. Visst är de ljuvliga? 4 pack kostar 19 kronor på Ikea, fynd!


Kommentarer
Postat av: Elin / Mamma till My ♥

Skönt att han är bättre och hoppas det stannar så. My var sjuk i ett dygn ungefär när hon hade kräksjukan. Inte lätt när dom är så små, man kan ju inte förklara nåt. Hoppas ni slipper!



Kram!

2012-02-18 @ 19:17:51
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Linda -Mamma till Hailie

Jättefina underlägg :)

2012-02-21 @ 18:47:29
URL: http://pinkdiamondandpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0