Födelsedagspresent.

Inför Viggos födelsedag är det några som frågat vad han önskar sig i present och bad mig göra ett blogginlägg om detta. Ärligt talat så har han det mesta han behöver, leksaker och kläder i överflöd, så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. En slant till sparkontot kanske? Eller dvd filmer - Astrid Lindgren eller Disney klassiker.

Det som på sikt ska köpas till honom är en snygg och stilren vårjacka och ett par skor, pottstol från Babybjörn, en Stokke tripp trapp stol och en växa säng. Viggo tycker om musik och saker som blinkar och låter, om det kan vara till någon hjälp? Han har som sagt leksaker så han klarar sig just nu men vill man ge honom en leksak så skulle det uppskattas om det är leksaker som han kan leka med när han blivit lite större, kanske till sommaren. Jag har dålig koll på vad 1½ åringar uppskattar och leker med, men det finns nog andra som har koll. Lämna gärna tips ni som vet :)

Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

åh det är verkligen svårt med vad man ska önska sig. Jag sa samma som dig, hellre pengar till hans sparande än en massa grejer o kläder.

De fattar ju inte riktigt grejen med presenter ändå så då är det lika bra att passa på med de "tråkiga" men bästa presenterna. Right? :)



kram!

2012-01-06 @ 13:02:37
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Ja, det är verkligen jobbigt när bokstäverna ställer till det så :-)



Kram Isabelle

2012-01-06 @ 13:35:10
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

På Minnas namngivningsceremoni fick hon bland annat en jättefinbok med bilder på henne som en vän gjort och beställt på internet, och sen fick hon också ett jättefint vykort med en underbart vacker text om kärlek och livet som en annan vän hade skrivit till henne. På vykortet framkom det också att hon skänkt 500kr till svältkatastrofen i Afrika i Minnas namn. Jättefint :)

2012-01-06 @ 13:39:56
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Usch ja.. Alexander har hur mkt leksaker som helst nu. Hade hellre behövt lite mer kläder! :P

En stokke har Alexander, kanon fin stol =)

Kram

2012-01-06 @ 22:25:30
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0